Se pun în vânzare biletele pentru meciul cu Rapid București

Începând de miercuri, 30 noiembrie, ora 12.00, clubul FC Argeș va pune în vânzare biletele pentru meciul de campionat cu Rapid București, partidă care contează pentru runda cu numărul 19 a acestui sezon competițional.

Prețurile tichetelor pentru jocul programat duminică, 4 decembrie, de la ora 19.00, pe stadionul Nicolae Dobrin, sunt cuprinse între 15 și 50 lei, în funcție de sectorul de tribună ales. Cei care doresc să cumpere bilete online o pot face accesând următorul link: argesfc.ro/bilete/

Biletele pot fi cumpărate și de la magazinul oficial al clubului nostru, situat la parterul Casei Cărții, dar şi de la magazinele Favorit. Copiii sub 14 ani au intrarea gratuită la sectorul Peluză Gazde, Tribuna 2 și Tribuna 1, însă trebuie să fie însoțiți de un adult care poartă întreaga responsabilitate în interiorul arenei. Tichetele vor fi disponibile și duminică, în ziua jocului, la casele de bilete ale stadionului Nicolae Dobrin.

Prețurile biletelor sunt următoarele:

Peluză Gazde – 15 lei
Peluză Oaspeți– 20 lei
Tribuna 2 – 25 lei
Tribuna 1 – 30 lei
Tribuna 0 – 50 lei

 
Locații magazinele Favorit:

-cartier Trivale, Complex 2
-strada Exercițiu, lângă Asirom
-strada Crinului, complex alimentar

Programul caselor de bilete ale stadionului Nicolae Dobrin:

Duminică, 4 noiembrie: orele 17.00 – 19.00

Important!

La solicitarea organizatorilor deplasării galeriei rapidiste, biletele destinate sectorului unde vor sta fanii Rapidului se vor vinde doar la casa de bilete de la stadionul Nicolae Dobrin, înainte de începerea partidei.