A semnat și Mădălin Martin!

Echipa noastră a perfectat în cursul zilei de astăzi cel de-al treilea transfer din această perioadă precompetițională. După ce săptămâna trecută, FC Argeș s-a înțeles cu fundaşul Mădălin Ciucă şi cu mijlocaşul la închidere, Sorin Mădălin Tăbăcariu de la FC Voluntari, oficialii clubului nostru au ajuns la un numitor comun și cu atacantul Mădălin Florin Martin, fotbalist care în prima parte a sezonului a jucat la Metaloglobus Bucureşti, echipă pentru care a marcat 2 goluri în 7 meciuri. Cele două părți au bătut palma pentru un contract pe 6 luni, cu drept de prelungire pe încă un sezon, în eventualitatea în care jucătorul va confirma așteptările.

Martin este născut pe 21 iunie 1992, în comuna Peretu, din judeţul Teleorman. Măsoară 1,83 m înălţime şi cântăreşte 70 kg. Postul de bază este mijlocaş ofensiv, dar poate juca şi ca atacant. Singurele echipe de seniori pentru care a evoluat până acum sunt Rapid București, CSM Politehnica Iași și Metaloglobus București. Martin a îmbrăcat tricoul Rapidului în 84 de meciuri, formație pentru care a înscris 12 goluri. Are la activ două promovări în Liga I cu giuleştenii. La CSM Politehnica Iaşi, Mădălin a jucat în 4 partide şi nu a marcat nici un gol. La Metaloglobus Bucureşti, vârful teleormănean a bifat 7 meciuri şi a înscris 2 goluri. Din cauza unei accidentări, Martin nu a mai jucat pentru gruparea din Capitală pe finalul turului. Conform site-ului de specialitate, transfermarkt.com, care conţine informaţii despre fotbal şi monitorizează permanent cotele de piaţă ale jucătorilor, fotbalistul de 25 de ani are în palmares 95 de meciuri şi 14 goluri la echipele la care a evoluat până acum. În Liga I, Mădălin a adunat 22 de partide pentru Rapid şi 2 pentru CSM Politehnica Iaşi. În Cupa României a bifat 5 meciuri pentru Rapid şi 1 pentru Metaloglobus. În liga secundă a strâns 38 de partide la Rapid, pentru care a marcat de 6 ori, iar la Metaloglobus a bifat 6 meciuri și 2 goluri. În Cupa Ligii a evoluat în 2 partide pentru giuleşteni. Pentru Naţionala Under 21 a României, fotbalistul a jucat 5 meciuri şi a înscris 2 goluri.

#”Are calităţi deosebite și ne poate ajuta”

Mădălin se antrenează cu FC Argeş de două săptămâni şi a fost folosit câte o repriză de Emil Săndoi în amicalele cu Unirea Bascov şi FC Aninoasa. Principalul echipei noastre este convins că Martin poate redeveni fotbalistul de la Rapid dacă va fi sănătos: „Este un jucător care poate să ne ajute. Eu îl cunosc şi de la echipa Naţională de tineret. Avea calităţi deosebite într-o anumită perioadă. Se anunţa ca o mare promisiune a fotbalului românesc. Din păcate, a avut şi o perioadă de regres, dar sperăm să fie pe un trend ascendent. Îmi doresc ca el să confirme aşteptările şi să redevină jucătorul de la Rapid” a spus Săndoi despre noul său elev.

Profil Mădălin Martin:

Nume complet: Mădălin Florin Martin

Data naşterii: 21 iunie 1992 (25 de ani)

Locul naşterii: comuna Peretu, județul Teleorman

Înălţime: 1,83 m

Post:  Mijlocaş, Atacant

Cluburi de seniori la care a evoluat:

2013–2016: Rapid Bucureşti            84 m  (12 goluri)

2016–2017: CSM Politehnica Iaşi        4 m (0 goluri)

2017 – Metaloglobus Bucureşti            7 m (2 goluri)

Echipa naţională:

2013–2014: Romania Under 21           5 m (2 goluri)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.