Sezon încheiat cu o victorie!

FC ARGEŞ – SPORTUL SNAGOV 3-2(2-0) Au marcat: Nilă(min.21), Stan(min.36), Ioan Şerban(min.56 autogol) / Liviu Gheorghe(min.67), Manole(min.85)

FC Argeş a încheiat acest sezon competiţional cu o victorie după ce s-a impus cu 3-2, în confruntarea de sâmbătă după-amiază, de pe propriul teren, cu Sportul Snagov. Partida care nu mai putea schimba cu nimic configuraţia clasamentului a fost una destul de spectaculoasă, cu 5 goluri şi cu alte mari ocazii în dreptul ambelor combatante.
Atât FC Argeş, cât şi Sportul Snagov, au făcut o bună propagandă fotbalului, spectatorii prezenţi pe arena Nicolae Dobrin fiind mulţumiţi de ce au văzut. Argeşenii au făcut o primă repriză foarte bună reuşind să marcheze de două ori prin Andrei Nilă şi Cătălin Stan, însă ilfovenii puteau reduce din handicap până la pauză, dar Dănălache, rămas singur cu Grecu, a trimis pe lângă poartă din 6 m!. După revenirea de la cabine, FC Argeş a mai marcat încă o dată. În urma unei centrări de pe stânga a lui Florescu, atacantul alb-violeţilor Cătălin Barbu a pus presiune pe fundaşul Ioan Şerban care a trimis balonul în proprie poartă. După marcarea celui de-al treilea gol, gruparea din Trivale a mai redus turaţia motoarelor iar Snagovul a profitat de scăderea tempoului. Liviu Gheorghe a redus din handicap după o neglijenţă a defensivei alb-violete, iar Manole le-a dat emoţii spectatorilor piteşteni cu o bijuterie de gol. Ultimele minute ale meciului au fost pe muchie de cuţit, ambele formaţii irosind câteva şanse mari de a mai înscrie. S-a terminat 3-2, rezultat în urma căruia FC Argeş a terminat sezonul pe locul 6, cu 68 puncte, adunate în 38 de etape. După acest ultim meci, fotbaliştii şi staff-ul tehnic au intrat în vacanţă. Pregătirile pentru noul sezon vor începe spre sfârşitul acestei luni.

Caseta tehnică:
FC Argeş: Nic. Grecu – D. Oancea, Vişa, Hreniuc, Ct. Stan – Alin Popa (min.90+3 Păun), I. Şerban, I. Năstăsie (cpt.), Ed. Florescu (min.72 Enceanu) – Ct. Barbu, Nilă (min.85 Şerbănică).
Rezerve neutilizate: Bănuţă – I. Teodorescu, Ed. Niţă, Vochin.
Antrenor: Augustin Eduard
Sportul Snagov: Andr. Marinescu (min.46 Târnoveanu) – Val. Bărbulescu, V. Lică, I. Şerban, Bg. Stancu (cpt.) – Cubleşan, Borţoneanu, Laur. Manole, Huiban – Al. Ioniţă, Dănălache (min.46 Liv. Gheorghe).
Rezerve neutilizate: – Gîţ, L. Ion, Elek, Fl. Tudor.
Antrenor: Eugen Trică.
Stadion: ”Nicolae Dobrin” – Trivale (Piteşti – Argeş); În tur: 0-1;
Arbitru: Mihai Amorăriţei (Câmpina); Asistenţi: Bogdan Ioan Dragoş şi Constantin Mihai Cantemir (ambii din Făgăraş).
Observatori: Zoltan Tamaş(Harghita), Constantin Pintilie(Vâlcea).

Cum s-au marcat golurile:
min.21: 1-0! Florescu centrează în careu iar Nilă trimite cu latul în plasă!.
min.36: 2-0! Florescu execută o lovitură de colț de pe dreapta, Visa reia cu capul, portarul respinge in fata, iar Cătălin Stan trimite în plasă din fața porții.
min.56: 3-0! Florescu centreză de pe stânga în careu, iar Ioan Şerban talonat de Cătălin Barbu, trimite în propria poartă .
min.67: 3-1! Liviu Gheorghe reduce din handicap cu un şut din interiorul careului după o centrare de pe partea stângă.
min.85: 3-2! Manole prinde un şut de senzaţie de la aproximativ 25 m iar balonul poposeşte în plasă!.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds