Sezon încheiat pe locul 11

FC Hermannstadt – FC Argeș 1-0(0-0) A marcat: Scarlatache(min.68)
FC Argeș a terminat sezonul pe locul 11, după ce a pierdut cu 0-1 confruntarea de miercuri seară, de la Cluj, cu FC Hermannstadt, din ultima etapă a play-out-ului Ligii I.
Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 68 de Scarlatache care a trimis cu capul în plasă dintr-un corner executat de Petrișor Petrescu. Jocul a fost controlat în mare măsură de ardeleni care nu aveau decât varianta victoriei pentru a mai spera la evitarea retrogradării. Prin intervențiile sale, Alexandru Greab, portarul echipei noastre a reușit să mențină poarta intactă aproape 70 de minute, însă nu a mai avut ce face la lovitura de cap a lui Scarlatache. Replica alb-violeților pe faza ofensivă a fost una destul de palidă, o lovitură liberă de la 18 m executată de Grecu peste transversală fiind cea mai mare oportunitate de gol a piteștenilor. În urma eșecului cu FC Hermannstadt, FC Argeș a ratat astfel și prezența la primul baraj pentru participarea în Conference League în favoarea celor de la Viitorul Constanța care au învins cu 1-0, pe propriul teren, pe Astra Giurgiu. Constănțenii au terminat play-out-ul pe locul 3, cu 32 de puncte, la egalitate cu Gaz Metan Media, ocupanta locului 2, care nu are însă licenţă pentru participarea în cupele europene. După rezultatele din ultima etapă au retrogradat Politehnica Iași și Astra Giurgiu, în timp ce la barajul pentru menținere/promovare în Liga I vor merge FC Hermannstadt și FC Voluntari.
Caseta tehnică:
FC Hermannstadt: Figueiredo – Mățel, O. Viera, Scarlatache, Opruț – Belu Iordache(min.46 Bagaric), Alhassan(min.90+1 I. Stoica), R. Pires, Oroian(min.9 Petrescu min.76 Addae) – David Mayoral, Yazalde(min.90+2 Aralica).
Rezerve neutilizate: I. Popa – Matricardi, Al. Vodă, Aosman.
Antrenor: Eugen Beza.
FC Argeș: Greab – Tofan, Turda, Boldor, N. Mușat – Meza Colli, Honciu(min.85 Cătălin Barbu) – R. Grecu(min.46 De Jonghe), Palic(min.74 Năstăsie), C. Dumitru – Mediop(min.76 Teles).
Rezerve neutilizate: F. Croitoru – Maric, Leca, A. Popa, Mitoi.
Antrenor: Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi.
Arbitru: Marcel Bîrsan
Asistent 1: Ciprian Florin Danșa
Asistent 2: Andrei Gabriel Constantinescu
Observator joc: Marin Petrache
Observator arbitri: Victor Berbecaru