Sponsorizare de 100.000 euro pentru FC Argeş!

 

Cristian Gentea, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului FC Argeş, a anunţat astăzi atragerea primului sponsor foarte important pentru echipa de fotbal a Piteştiului.  Printr-o scrisoare deschisă, publicată pe contul său de socializare, oficialul alb-violet care luni a împlinit 57 de ani, speră ca echipa să răsplătească încrederea sponsorilor cu rezultate cât mai bune.

„Vă mulțumesc cu recunoștință pentru toate mesajele frumoase transmise astăzi și vă urez ca toate gândurile bune să vi se întoarcă înzecit!

Împărtășesc cu dumneavoastră unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care această zi mi le putea aduce!

100.000 euro – bani asumați prin contractul semnat azi dimineața cu reprezentanții companiei Getica 95 și virați deja în conturile F.C. Argeș! Această sumă reprezintă prima sponsorizare majoră a echipei noastre de suflet, atrasă după promovarea în Liga I.

Am discutat pe îndelete în ultimele zile cu reprezentanții companiei – cel mai mare furnizor de energie electrică de pe piața concurențiala a României și am reușit să îi conving că încrederea acordată echipei noastre va fi răsplătită prin victorii, aplauze și motive de mândrie!

Mândri le vom purta și noi sigla, mulțumindu-le pentru suport, un suport care cumulează financiar valoarea tuturor sponsorizărilor intrate in contul clubului pe durata anului trecut! Ne-a promis domnul Viorel Tudose, reprezentantul Getica 95, că finanțarea și încurajarea rezultatelor echipei nu se vor opri aici! Nici eforturile noastre de a atrage și alți sponsori, de a aduce noi jucători și de a ne atinge obiectivele competiționale!

Mi s-a reproșat, în ultimele zile, conexiunea strânsă între mine și club.
F.C. Arges este pasiunea mea dintâi și postura de candidat la Primăria Pitești nu mă va îndepărta nicidecum de echipă, ci, dincontră mă va lega și mai puternic, dacă este posibil mai mult de atât! Pe cei care se declară nemulțumiți sau frustrați îi invit să ni se alăture, cu tot ce știu şi pot să facă, pentru a face stadionul din Trivale să fie cea mai efervescentă locație sportivă din regiune, cu o echipă puternică, manageriată corect și stabilă financiar!

Iar dumneavoastră, tuturor, vă mulțumesc că ne motivați permanent, prin mesaje, discuții față în față și susținere, să luptăm pentru ce ne-am propus!” este mesajul postat de Cristian Gentea.

Hai FC Arges! #totulpentruFCArges