Bilete și abonamente

Prețuri abonamente Liga I, sezonul regular  2022 – 2023

FC Argeș anunță că a pus în vânzare abonamentele pentru sezonul 2022-2023. In Fan Shop FC Argeș,  suporterii vor  completa o fișă cu datele care vor apărea pe abonament, după care se emite cardul fizic, care va fi ridicat tot din magazinul FC Argeș, Casa Cărții, parter.

În sezonul 2022 – 2023, FC Argeș va avea următoarea politică de prețuri:

 

 

Abonații sezonului regular 2022 – 2023:

Tip Pret Peluze Tribuna II Tribuna I Loja VIP*
Valoare 240 400 480 2800

* Numărul de abonamente disponibile la loja VIP este limitat

Copiii cu vârsta de până la 14 ani au accesul gratuit pe stadion (cu exceptia tribunei 0, sau loje), cu condiţia ca aceştia să fie însoţiţi de părinti, care au întreaga responsabilitate pentru comportamentul acestora în interiorul stadionului.

Abonamente SENIOR:  Prin prezentarea unui act de identitate şi cuponului de pensie original și copie , se va putea achiziţiona un abonament  beneficiind  de preţuri speciale după cum urmează:

 

Tip Pret Peluze
Valoare 150

 

În cazul achiziției online, pentru emiterea abonamentului,  este necesar să trimiteți prin intermediului unui email la ticketing@argesfc.ro o fotografie a actului de identitate şi a talonului de pensie. Comenzile care nu vor fi însoțite de actele doveditoare în termen de 48 ore vor fi respinse.

Abonamentele SENIOR pot fi achiziționate și la sediul FAN SHOP FC ARGEȘ.

Abonamente JUNIOR:  Prin prezentarea unui act de identitate şi carnetului de elev sau student în original şi vizat la zi, se va putea achiziţiona un abonament  beneficiind de preţuri speciale după cum urmează:

Tip Pret Peluze
Valoare 150

În cazul achiziției online, pentru emiterea abonamentului, este necesar să trimiteți prin intermediului unui email la ticketing@argesfc.ro o fotografie a actului de identitate şi a carnetului de elev sau student în original şi vizat la zi.  Comenzile care nu vor fi însoțite de actele doveditoare în termen de 48 ore vor fi respinse .

Abonamentele JUNIOR pot fi achiziționate și la sediul FAN SHOP FC ARGEȘ.

Persoane cu dizabilități:  Prin prezentarea unui act de identitate şi documentelor justificative,  pentru a beneficia de un abonament gratuit, aceste persoane trebuie să ne contacteze la tel. 0736701129, sau prin e-mail ticketing@argesfc.ro

Abonamentele pentru persoanele cu dizabilități pot fi achiziționate și la sediul FAN SHOP FC ARGEȘ.

Toate abonamentele emise vor fi nominale și netransmisibile. 

Din data de 09.06.2022, orice persoană poate achiziţiona  abonamente pentru sezonul 2022 – 2023 de la Fan Shop FC Argeș.

Abonamentele vor putea fi achiziționate online sau de la Fan Shop FC Argeș. Informații suplimentare vor putea fi obținute la ticketing@argesfc.ro

 

Informații de interes general

Biletele pentru meciurile din Liga I se pun în vânzare cu minim două zile înainte de ziua partidei. Preţurile biletelor vor fi anunțate cu minim 3 zile înaintea punerii în vânzare pe site-ul oficial al clubului.

Biletele pot fi cumpărate online, de la casele de bilete ale clubului FC Argeș şi de la partenerii agreaţi. Conducerea clubului nu garantează validarea biletelor achiziţionate din alte surse decât cele menţionate mai sus.

Copiii cu vârsta de până la 14 ani au acces gratuit pe stadion, cu condiţia ca aceştia să fie însoţiţi de părinţi, care să-i ţină în braţe şi care au întreaga responsabilitate pentru comportamentul acestora în interiorul stadionului.

Femeile gravide şi copiii au prioritate atât la casele de bilete cât şi la intrarea în stadion.

Totodată, jurnaliștii acreditați de către FC Argeș au prioritate la intrările de la Masa Presei.

Programul caselor de bilete va fi anunțat la fiecare meci în parte.

Vânzarea biletelor poate fi oprită în momentul în care va fi atinsă capacitatea maximă admisă de protocoalele de desfășurare ale competiției valabile în momentul respectiv. 

 

Spectatorii sunt rugati să respecte următoarele reguli:

 • Accesul spectatorilor se face doar pentru meciurile pentru care au fost achiziționate bilete sau abonamente.
 • Controlul de securitate de la porți se va face doar vizual, spectatorii fiind rugați să colaboreze și să prezinte de bună voie obiectele pe care le dețin în buzunare și / sau genți. Dacă este necesar, verificarea corporală va fi efectuată de stewarzi folosind măști de protecție, mănuși de unică folosință și se vor schimba / dezinfecta la fiecare control sau se va recurge la auto-verificare, dupa caz
 • Accesul în arenă este permis doar cu genți mai mici sau egale cu o foaie de hârtie A4.
 • Nu se permite accesul cu mâncare sau băutură.
 • Nu este permis accesul cu materiale pirotehnice de orice natură (artificii, torţe, fumigene, etc).
 • Nu este permis accesul sub influenţa alcoolului
 • Nu este permis accesul cu arme albe (cuţite, şurubelniţe, metale ascuţite, lacăte, etc), cu monezi, brichete, umbrele, mănunchiuri de chei, mai multe brelocuri, etc
 • Nu este permis accesul cu steaguri cu beţe din plastic cu diametru mai mare de 16 mm
 • Nu este permis accesul cu materiale de propagandă care incită la: denigrarea țării, xenofobie, ură nationala, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminari de orice fel şi la violenţă publică
 • Nu este permis accesul în tribune cu camere de filmat de tip handycam sau aparate foto. Excepție fac reprezentanții deținătorilor de drepturi TV sau de imagine.
 • Spectatorii sunt obligati să-şi ocupe locul din sectorul indicat pe bilet
 • Spectatorii sunt rugaţi să vină la stadion începând cu ora deschiderii porţilor, pentru evitarea aglomeraţiei
 • Spectatorii sunt rugaţi să-şi procure biletele începând cu prima zi în care acestea sunt puse în vânzare. Programul caselor de bilete este afişat permanent pe site-ul oficial şi la casele de bilete

Dacă vor exista spectatori care, din necunoaştere a regulilor stabilite, vor veni la stadion cu obiecte interzise, acestea vor fi depuse într-un spaţiu special amenajat conform specificaţiilor organizatorilor, stewarzilor sau Jandarmeriei .