Tofan nu se sperie de Rapid: ”Mergem în Regie să luăm 3 puncte!”

Andrei Tofan este optimist înaintea duelului de marți, de la ora 18.30, cu giuleștenii. Fundașul alb-violeților este convins că FC Argeș are puterea să se impună în deplasarea din Regie, contra Rapidului.

Tofan nu se sperie de Rapid și îi avertizează pe giuleșteni că vor avea viață grea cu piteștenii. Fundașul consideră un avantaj faptul că meciul se va juca fără spectatori: ”Am scăpat de emoții după ce am primit rezultatele ultimului test COVID-19 și putem pregăti în liniște meciul cu Rapid. Am stat cu frică până au venit rezultatele testării. Pot spune că ne-am antrenat foarte bine până acum iar Mister ne-a spus ce avem de făcut pentru jocul cu Rapid. Gândul nostru este doar la victorie. Mergem în Regie să luăm 3 puncte pentru a putea continua cu succes lupta pentru promovare în Liga I. Dacă învingem, îi scoatem pe cei de la Rapid din lupta pentru promovare. Totul depinde doar de noi în această luptă. Este bine că nu suntem la mâna altora!. Am urmărit meciul Rapidului din deplasarea de la Petrolul. Chiar și cu doi oameni în minus, Rapid a fost periculoasă și a avut ocazii de a câștiga partida. Noi trebuie să ne facem jocul nostru și să ne intereseze mai puțin ce se întâmplă la adversar. Pentru noi este un avantaj că meciul se va juca fără suporteri. Sprijinul fanilor este foarte important pentru orice echipă. Știm cu toții ce atmosferă crează suporterii giuleșteni”.

#”Meciurile din acest play-off sunt foarte strânse”

Apărătorul piteștean vrea să facă uitată înfrângerea din turul campionatului când Rapid s-a impus în Trivale cu 2-0: ”Trebuie să uităm ce a fost în turul campionatului și să ne gândim doar la victorie. Am urmărit toate partidele disputate până acum în  acest play-off și pot spune că sunt meciuri strânse. Toate echipele încearcă să-și securizeze defensiva și să nu primească gol. Doar la UTA-Turris s-a jucat mai deschis și s-au dat multe goluri. Este greu să deschizi apărarea adversarului pentru că toți acordă o atenție mult mai mare acestui aspect, având în vedere că sunt doar 5 meciuri în această luptă și nu mai ai timp să recuperezi”.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds