Tony Njike și Alexandru Ișfan, în echipa etapei a șasea

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat echipa ideală a etapei a șasea din Superliga Superbet. Printre cei mai buni unsprezece jucători ai acestei runde se află și doi fotbaliști ai echipei noastre. Este vorba de mijlocașii Tony Njike și Alexandru Ișfan, autorul singurului gol al partidei cu CS Mioveni.

Iată cum arată echipa ideală etapei a 6-a :

PORTAR

Octavian Vâlceanu (Petrolul / 25 de ani) – A avut nu mai puţin de patru intervenţii decisive! Achiziţia sa de către ploieşteni se dovedeşte a fi o mutare foarte bună.

FUNDAŞI

Răzvan Onea (Rapid / 24 de ani) – Utilizat pentru întâia oară în acest sezon, s-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor.

Ionuț Larie (Farul / 35 de ani) – Pe lângă evoluţia sigură din defensivă, căpitanul dobrogenilor a marcat din penalty golul care a făcut diferenţa pe tabelă.

Bogdan Mitrea (Sepsi OSK / 34 de ani) – A câştigat 17 dueluri, dintre care 10 aeriene, capitol la care a fost cel mai bun din runda a 6-a.

Junior Morais (Rapid / 36 de ani) – A marcat spectaculos, cu un şut de la mare distanţă. A fost a noua reuşită din cariera brazilianului pe prima scenă din România.

MIJLOCAŞI

Alexandru Ișfan (FC Argeş / 22 de ani) – Deşi nu a marcat în derby-ul Argeşului, a participat la majoritatea acţiunilor ofensive iniţiate de piteşteni, el fiind declarat la final „Jucătorul meciului”.

Jair Silva (Petrolul / 28 de ani) – A înscris pentru întâia oară în Superliga României, golul său fiind şi primul marcat de un jucător în acest sezon direct din lovitură liberă.

Tony Njike (FC Argeş / 24 de ani) – A pasat decisiv pentru singura reuşită a partidei de la Mioveni. S-a impus ca titular în formula gândită de Andrei Prepeliţă.

Adnan Aganovic (Sepsi OSK / 34 de ani) – A făcut un joc foarte bun la centrul terenului. Şi-a trecut în cont a doua  pasă decisivă din acest sezon.

ATACANŢI

Mario Rondon (Sepsi OSK / 36 de ani) – Prin reuşita din ultima rundă, experimentatul atacant al covăsnenilor a ajuns la 27 de goluri în 95 de meciuri disputate în campionatul României.

Denis Alibec (Farul / 31 de ani) – Poate fi considerat jucătorul etapei, asta nu doar datorită golului marcat, ci a prestaţiei sale. A reuşit șapte driblinguri, cele mai multe dintre toţi fotbaliştii cu minute în ultima rundă, şi a câştigat 12 dueluri în atac.

ANTRENORUL ETAPEI

Cristiano Bergodi (Sepsi OSK / 57 de ani) – Covăsnenii continuă seria rezultatelor pozitive. Pe „Cluj Arena”, jocul echipei a fost unul consistent, fapt dovedit de indexul Instat – 221, cel mai bun înregistrat de o formaţie în cele cinci partide disputate din etapa a 6-a.

 

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds