Trei victorii pentru juniorii alb-violeți

La sfârșitul săptămânii trecute s-a disputat o nouă etapă în competițiile de juniori organizate de Federația Română de Fotbal. Cele trei echipe ale clubului nostru angrenate în întrecerile interne au înregistrat numai victorii.

Au terminat seria pe primul loc

FC Argeș U15 a stat în această rundă și a așteptat fără nici o emoție rezultatele contracandidatelor din această ultimă etapă. Formația pregătită de Paul Ciobanu a terminat seria a VII-a pe primul loc, cu 22 de puncte, cu șase mai mult decât CSS Târgoviște. Piteștenii se vor pregăti acum pentru faza a doua a Ligii Elitelor U15.

La două puncte de podium

FC Argeș a învins cu 4-2, în confruntarea de sâmbătă, de pe propriul teren, cu Progresul Spartac, din Liga Elitelor U16. Golurile piteștenilor au fost reușite de Darius Grigore(3) și Ianis Pîrvu.  În urma acestui succes, echipa pregătită de Cătălin Oprea ocupă locul 5 al seriei a III-a, cu 29 de puncte, cu două mai puțin decât CSM Vâlcea, ocupanta ultimei trepte a podiumului. În următoarea rundă, programată sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 10.00, FC Argeș va da piept în Trivale cu LPS Viitorul Pitești.

FC Argeș U16: Bettini – Manea, Predescu, Militaru, Stoenete – Păduraru, Pasăre, Badea, Mehedințeanu – Darius Grigore, Ianis Pârvu. Pe parcurs au mai intrat Motoi, Stan, Păun, Nistor, Zaharia și Mihnea Ionică. Antrenor: Cătălin Oprea.

Succes obținut fără emoții

FC Argeș U17 a obținut o nouă victorie în Campionatul Național U17. Formația pregătită de Daniel Ghiță s-a impus cu 4-1, în deplasarea de sâmbătă, de la Câmpulung, cu CN Dinicu Golescu, golurile alb-violeților fiind reușite de Matei, Tobias, Drugan și Stoian. În urma acestui succes, argeșenii ocupă locul 1, în seria a V-a a play-off-ului, cu 49 de puncte. În runda următoare, programată duminică, de la ora 14.00, FC Argeș va întâlni în deplasare, pe LPS Viitorul Pitești.

FC Argeș U17: Bettini – Chiru, Chiriță, Stoian, Vlad – Dobre, Stoica, Drugan, Matei -Tobias, Neacșu. Pe parcurs au mai intrat Duțu, Dică, Pană, Sitaru și Amaradi. Antrenor: Daniel Nicolae Ghiță.

Pe locul 1 la U19

FC Argeș U19 s-a impus cu 3-2, în deplasarea de duminică, de la Câmpulung, cu CN Dinicu Golescu. Golurile alb-violeților au fost reușite de Andrei Mănoiu, Robert Mitrache și Ionuț Oprea. În urma acestui succes, echipa pregătită de Robert Enache ocupă locul 1, cu 47 de puncte. În următoarea etapă, alb-violeții vor întâlni duminică, de la ora 12.00, în deplasare, pe LPS Viitorul Pitești.

FC Argeș U19: Bucur – Ilie, Oprea, Sin, Drăgoescu – Țurlea, Bălașa, Rosapinta, Mănoiu – V.Tudor, R. Mitrache. Antrenor: Robert Enache.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds