Trei victorii și o înfrângere pentru juniorii alb-violeți

Week-end-ul trecut s-a disputat a patra rundă din Liga Elitelor Under 15, prima etapă din play-off-ul Ligii Elitelor Under 16, dar și prima rundă din play-off-ul Campionatelor Naționale Under 17 și 19.
În cele patru competiții organizate de FRF, juniorii alb-violeți au înregistrat trei victorii și o înfrângere, marcând 19 goluri și primind 5.

Puștii lui Paul Ciobanu defilează
FC Argeş a obținut a patra victorie din tot atâtea partide disputate în Liga Elitelor Under 15. Echipa pregătită de Paul Ciobanu s-a impus cu 3-1, în confruntarea din deplasare, cu LPS Viitorul Pitești. Golurile alb-violeţilor au fost reuşite de Eric Nistor, Andrei Iosifescu și Yanis Pîrvu. În urma acestui succes, FC Argeș și-a consolidat primul loc al clasamentului, cu cele 12 puncte, acumulate în patru meciuri. În următoarea etapă a acestei competiţii, programată duminică, de la 10.00, alb-violeții vor sta pentru că seria este compusă din cinci echipe.

Debut cu stângul
În prima etapă din play-off-ul Ligii Elitelor U16, FC Argeș a pierdut cu 2-4, în deplasarea de la Progresul Spartac București. Golurile echipei pregătite de Cătălin Oprea au fost marcate de Mihai Militaru și Adrian Manea. În următoarea rundă a seriei a treia, programată sâmbătă, de la ora 10.00, alb-violeții vor întâlni în deplasare, pe LPS Pitești.

Muscelenii n-au pus probleme
În prima etapă a play-off-ului Campionatului Național Under 17, FC Argeș s-a impus cu 5-0, în partida de pe propriul teren, cu CN Dinicu Golescu Câmpulung. Golurile echipei pregătite de Daniel Nicolae Ghiță au fost marcate de Gino Oprescu(2), Daniel Drugan(2) și Tecuceanu.
Tot în prima rundă, dar a play-off-ului Campionatului Național Under 19, FC Argeș s-a impus cu 9-0, în disputa de la Pitești, cu CN Dinicu Golescu Câmpulung. Reușitele formației antrenate de Robert Enache au fost semnate de Eduard Aguță, Robert Ene, Radu Ciuciulete, Ionuț Oprea, Vlad Tudor(3) și Geani Bălașa(2). În etapa următoare a celor două competiții, programată duminică, de la orele 12.00 și 14.00, alb-violeții vor întâlni acasă, pe LPS Pitești.