Ultimatum pentru jucătorii de la FC Argeș după egalul cu Turris: ”Treziți-vă, cât nu e prea târziu! Este ultima voastră șansă!”

Remiza albă înregistrată de FC Argeș în confruntarea de vineri seară, cu Turris Turnu Măgurele, din prima etapă a play-off-ului Liga 2 Casa Pariurilor, a dezamăgit conducerea clubului din Trivale care își dorea un start ca din tun în această luptă pentru promovare.

Cristian Gentea, președintele Consiliului de Administrație, a transmis un ultim avertisment fotbaliștilor pregătiți de Ionuț Badea care în jocul de la Turnu Măgurele nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor suporterilor și autorităților locale care finanțează echipa și fac toate eforturile ca jucătorilor să nu le lipsească nimic:

”Sunt extraordinar de dezamăgit după rezultatul de ieri!. Înainte de plecarea spre Alexandria, am fost cu primarul Municipiului Pitești și le-am explicat jucătorilor ce așteptări avem de la ei. Nu doar noi, cât și întreaga suflare fotbalistică argeșeană!. Le-am explicat, ca la tablă, că, cu 5 egaluri… vom termina pe ultimul loc. Sigur că aș putea să invoc arbitrajul!. Execrabil arbitraj, iar dl. Crăciunescu i-a transmis deja centralului că nu este târziu să se apuce de o muncă cinstită (strungar, frezor, macaragiu sau simplu muncitor pe ogor), pentru că meseria asta nu e de el!. Dar, ce rost ar avea, când îmi revine în minte că jucătorii noștri, chiar în 11, nu au ajuns la poarta adversă!!!. Că unii, la 19 ani, au fost răpuși de căldură, deși nu au alergat 2 km!. Că alții faultează decisiv la…60 metri de poartă!!!. Concluzia este clară: dacă nu câștigăm meciul de acasă, cu CS Mioveni, totul se închide pentru acest sezon! Ați obținut, pentru voi, mult mai mult decât ați oferit, stimați jucători!. Dacă vom ieși din cursă atât de devreme, o vom lua de la zero!. Și, vă asigur că vom promova!. Dar, mulți dintre voi vă veți regăsi în afara acestui proiect, vă asigur!. Mă zbat și sunt sigur că într-o lună de zile, voi aduce lângă această echipă doi sponsori uriași: unul autohton și celălalt, străin. Numai că ei, ca și mine, își doresc doar performanță! Aveți o ultimă șansă să înțelegeți că jucați pentru un club uriaș: FC ARGEȘ, pentru memoria celui mai bun fotbalist român: NICOLAE DOBRIN!!!. Treziți-vă, cât nu e prea târziu și faceți mândri pe toți argeșenii! Este ultima voastră șansă!”.