Un punct meritat!

Gaz Metan Mediaş – FC Argeş 1-1(1-0)
Au marcat: Deaconu (min.23) / Malele (min.90+3 penalty)
FC Argeș a reușit să plece cu un punct din deplasarea de vineri seară, de la Mediaș, după ce a terminat la egalitate, 1-1, disputa cu Gaz Metan. Confruntarea dintre cele două echipe a deschis practic runda cu numărul 5 din play-out-ul Ligii I care se va încheia duminică seară cu meciul Viitorul Constanța – Dinamo.
FC Argeș a avut prima ocazie prin Ionuț Șerban, însă șutul acestuia a fost respins de Răzvan Pleșca, portarul Gazului. Gazdele au deschis scorul la jumătatea primului mitan prin Ronaldo Deaconu după o acțiune personală, încheiată cu un șut pe jos. Același Șerban a încercat să restabilească egalitatea câteva minute mai târziu, dar nu a nimerit spațiul porții. Și Robert Grecu a avut șansa de a modifica tabela însă șutul său a fost reținut de portarul gazdelor. După revenirea de la cabine, FC Argeș a crescut presiunea pusă pe adversar, însă imprecizia atacanților în fața porții adverse a făcut ca scorul să rămână neschimbat până spre finalul partidei. Stephan Drăghici putea aduce liniștea în tabăra alb-violetă cu câteva minute înainte de finalul timpului regulamentar, însă rămas singur cu goalkeeperul ardelenilor, l-a luat la țintă pe acesta. În ultimul minut de prelungiri, cehul Ondrej Baco a făcut un henț în propriul careu iar centralul Adrian Cojocaru a dictat penalty pentru argeșeni. Cephas Malele a transformat lovitura de pedeapsă și a ajuns astfel la 17 goluri marcate în acest sezon. În urma acestei remize, echipa noastră se menține pe locul 2 al clasamentului, cu 28 de puncte acumulate, cu două mai puțin decât liderul Chindia Târgoviște. Următorul joc al piteștenilor este programat joi, 6 mai, de la ora 14.30, pe stadionul Nicolae Dobrin, cu FC Voluntari.
Caseta tehnică:
Gaz Metan Mediaș: Pleşca (cpt) – Baco, Larie, Trif – Velisar, Deaconu (Horşia 62′), Alceus, De Moura, Butean – Ciocan (Valente 17′) (Romeo 62′), Morar (Sarr 46′) (Chamed 76′). Antrenor: Mihai Teja.
FC Argeş: Greab – Muşat, Boldor, Turda, Tofan – Şerban (cpt), Meza Colli – Dumitru (Drăghici 59′), Palic (Honciu 59′), Grecu (De Jonghe 46′) – Malele. Antrenori: Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi.
Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru
Asistent 1: Marius Badea
Asistent 2: Ferencz Tunyogi
Arbitru de rezervă: Iulian Dima
Observator joc: Octavian Goga
Observator arbitri: Augustus Constantin