Un punct ratat in extremis!

Academica Clinceni – FC Argeș 1-0(0-0) A marcat: Andronic(min.88)
FC Argeș a pierdut cu 0-1, confruntarea de duminică, din deplasare, cu Academica Clinceni, revelația acestui tur de campionat. Unicul gol a întâlnirii a fost marcat de Răzvan Andronic, cu două minute înainte de finalul timpului regulamentar. foto: Sport Pictures
Acesta a fructificat centrarea lui Cristi Tănase și a trimis în plasă din fața porții. În ultimul sfert de oră, FC Argeș a evoluat în inferioritate numerică după ce fundașul Gabi Matei a văzut al doilea galben pentru un fault la Cristi Tănase. Pe faza ofensivă, piteștenii au avut mult de suferit, echipa noastră nereușind să expedieze vreun șut pe spațiul porții apărate de Vâlceanu. În prima repriză, Academica putea deschide scorul prin Dumitriu care a fost blocat de Greab și prin Cebotaru care a reluat cu capul puțin pe lângă poartă. După revenirea de la cabine, ilfovenii au ratat o altă șansă de a deschide scorul, Gardoș trimițând pe lângă poartă din poziție excelentă. Alb-violeții au încercat să amenințe poarta lui Vâlceanu prin câteva șuturi din afara careului expediate de Ionuț Năstăsie, care însă nu și-au atins ținta. Cu două minute înainte de finalul timpului regulamentar, Clinceniul a dat lovitura prin Andronic care a reluat în plasă centrarea lui Cristi Tănase. În urma acestei înfrângeri, FC Argeș a rămas pe locul 16 al clasamentului, ultimul, cu cele 9 puncte, adunate în 13 etape. Cu această victorie, Academica Clinceni a ajuns la 23 de puncte, reușind să-și consolideze locul 5 al ierarhiei.
Caseta tehnică:
Academica Clinceni: Vâlceanu – Paşov, Patriche, Gardoş, Dobrescu – Cebotaru(min.62 Cascini), L. Dumitru – Cordea(min.76 Petrescu), Rusescu, Cr. Tănase – D. Morar(min.8 Boiciuc – min.76 Andronic).
Antrenor: Ilie Poenaru.
FC Argeş: Greab – Matei, Leca, Deslandes, Muşat – Meza Colii – Şt. Drăghici(min.67 Grecu), I. Şerban, Maes(min.67 Honciu), Mirică (min.11 Năstăsie) – Malele.
Antrenor: Andrei Speriatu.
Arbitri: Andrei Chivulete, Andrei Constantinescu, Adrian Vornicu.
Arbitru de rezervă: Bogdan Dumitrache
Observator de joc: Viorel Anghelinei
Observator arbitri: Laszlo Sajtos
Cartonașe roșii: Gabi Matei(min.79)
Cum s-a marcat golul:
min.88: 1-0! Cristi Tănase centrează în fața porții iar Andronic trimite în plasă din câțiva metri!