Victoria este obligatorie!

FC Argeş – Farul Constanţa, luni, ora 18

Fotbaliştii de la FC Argeş se pregătesc pentru o nouă etapă de campionat. Echipa noastră va întâlni luni, 21 octombrie 2019, de la ora 18, pe stadionul Nicolae Dobrin, pe Farul Constanţa, una dintre formaţiile de tradiţie ale fotbalului românesc. Disputa dintre argeşeni şi constănţeni este ultimul meci al etapei cu numărul 13 din Liga 2 Casa Pariurilor. Înaintea acestui duel, FC Argeş ocupă locul 10, cu cele 16 puncte, acumulate în 11 etape jucate, în timp ce Farul Constanţa se situează pe locul 9, cu cele 18 puncte, strânse în 12 etape.

Pentru antrenorul Ionuţ Badea este meciul de debut în faţa spectatorilor piteşteni. Tehnicianul grupării din Trivale le cere elevilor săi să facă uitată înfrângerea din runda precedentă, din deplasarea de la Severin, contra celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu şi să se concentreze pe meciul cu marinarii. Badea a analizat parcursul dobrogenilor din ultimele şase etape şi a tras concluziile care se impun: ”Este un meci dificil, mai ales în condiţiile în care am înregistrat o înfrângere în meciul de la Severin. Farul vine după o serie foarte bună de jocuri, în şase jocuri au patru victorii. Este o echipă cu o foarte bună calitate de la mijloc în sus. Din ce am urmărit, au jucători interesanţi mai ales în benzi. Însă, pentru noi, e foarte important să câştigăm aceste trei puncte, mai ales în ceea ce priveşte încrederea jucătorilor, pentru că venim după o perioadă nu foarte bună. Pentru mine, din punct de vedere emoţional, este o situaţie specială, dar, în momentul de faţă, mă gândesc foarte mult la cum am putea să câştigăm aceste trei puncte, la strategia pe care o voi folosi în meciul cu Farul”, a spus principalul alb-violeţilor.

#”Lupta pentru promovare se dă până la final”

Badea spune că obiectivul pe care şi la autoimpus este ca până în pauza de iarnă să se apropie cât mai mult de primele trei clasate pe locurile promovabile: ”Ăsta e şi obiectivul meu imediat, pe care mi l-am autoimpus: acela de a face cât mai multe puncte până în iarnă, pentru a fi aproape de locurile fruntaşe. Sper ca acest nou debut al meu să fie unul cu o victorie, însă rămâne de văzut, pentru că victoriile se fac, nu le oferă nimeni!. Campionatul din Liga a 2-a, în momentul de faţă, este mai crescut decât ce a fost anul trecut. Punctele se pot câştiga greu, dar se pot pierde uşor. Trebuie să fim foarte atenţi şi concentraţi la aceste aspecte. Lupta pentru promovare se va da până la final. Sunt foarte multe echipe puternice care pot oricând să se încurce una pe cealaltă, deci o să fie sub semnul echilibrului multă vreme acest campionat, iar noi sperăm să fim acolo, aproape, pentru a emite şi noi pretenţii la un loc”, a mai spus tehnicianul .