Victoria îi apropie de podium!

#Sportul Snagov – FC Argeş, joi, ora 17, Telekom Sport 1

FC Argeş va disputa joi o nouă etapă de campionat. Echipa noastră întâlneşte de la ora 17, pe Sportul Snagov. Partida se va juca pe stadionul de la Ştefăneştii de Jos şi contează pentru runda cu numărul 28 a ligii secunde. Punctele puse în joc sunt foarte importante pentru ambele echipe. După 27 de etape FC Argeş ocupă locul 5, cu 46 de puncte, în timp ce Snagovul se situează pe locul 9, cu 34 de puncte, obţinute însă în 26 de etape. Cu o eventuală victorie alb-violeţii pot urca pe locul 4 în eventualitatea în care CS Afumaţi nu reuşeşte să se impună în deplasarea de la ASU Politehnica Timişoara

Emil Săndoi, antrenorul echipei noastre nu concepe decât victoria în disputa cu ilfovenii: „Întâlnim o echipă care este aproape de zona retrogradării. Ce se întâmplă în returul campionatului nu este copia identică a turului. Unii dintre jucătorii de la Snagov au experienţa primei ligi, alţii a ligii a doua. Nu trebuie să uităm că sunt fotbalişti care sunt crescuţi în Bucureşti, care au făcut junioratul la cluburi de primă ligă din Capitală. Va fi un meci destul de dificil, dar punctele puse în joc sunt foarte importante. În acest moment avem un moral mai bun pentru că venim după o victorie. Prefer să nu mai avem atâtea ocazii precum la meciul cu Suceava. Să avem mai puţine, dar să le fructificăm. Ne confruntăm cu unele probleme la jucătorii sub 21 de ani. Grecu este indisponibil. Panait şi Tăbăcariu vin după accidentări. Eu sper să fim refăcuţi, să avem o evoluţie bună şi să ne întoarcem cu toate punctele. Jucăm pe gazonul de la Ştefăneşti pe care nu l-am mai văzut de mult timp. Am făcut o singură dată un antrenament cu Craiova, dar a trecut aproape 2 ani de atunci. În perioada respectivă, era impecabil. Sperăm să fie un gazon bun. Atunci când îţi doreşti o circulaţia rapidă a balonului ca să destabilizezi adversarul, ai nevoie de un gazon cât mai bun. La noi, efectiv, mingea nu sărea absolut deloc, în unele zone. Am avut mari probleme în ultimele două jocuri de acasă. Dacă terenul era bun, având 20 de ocazii de gol, nu pierdeam niciodată cu Suceava. Sigur a fost cea mai bună partidă pe care noi am disputa-o de la venirea mea la Piteşti” a spus tehnicianul grupării din Trivale înaintea acestei partide.

#”Vrem toate punctele”

Şi fundaşul Cătălin Stan îşi doreşte foarte mult cele trei puncte puse în joc: „Ne aşteaptă un meci greu cu Snagovul, dar îmi doresc să-l câştigăm. Avem foarte mare nevoie de cele trei puncte. Îmi doresc să atragem piteştenii alături de echipă. Sunt convins că dacă vom avea rezultate bune vor veni în număr cât mai mare la stadion să ne susţină. Avem nevoie de ei. Vrem să câştigăm pentru a avea sărbători fericite de Paşte. Vrem să pregătim în linişte meciul viitor, cel cu Chindia, de duminica viitoare”. 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.