Victoria ne-a apropiat de podium!

SPORTUL SNAGOV – FC ARGEŞ 1-2(0-1)
Au marcat: B. Stancu 50′ / I. Năstăsie 14′, V. Buhăescu 75′.

FC Argeș a obținut joi seară o victorie foarte importantă pentru economia clasamentului. Echipa noastră s-a impus cu 2-1 în deplasarea de la Sportul Snagov și a urcat pe locul 4 în clasament, cu cele 49 de puncte, acumulate în 28 de etape.
Misiunea băieților nostri de a pleca cu toate punctele puse în joc de pe terenul ilfovenilor nu a fost una ușoară așa cum anticipa și antrenorul Emil Săndoi. După un început entuziasmant al gazdelor care au ratat câteva ocazii de gol, echipa noastră a preluat controlul partidei. FC Argeș a reușit să deschidă scorul după 14 minute prin Ionuț Năstăsie care l-a învins pe portarul Iacob, cu un șut imparabil, din interiorul careului. Snagovul a restabilit egalitatea la 5 minute după pauză. Bogdan Stancu l-a învins pe Tavi Popescu cu un șut în forță din interiorul careului. După ce s-au văzut egalați, băieții nostril nu au căzut psihic și au încercat să preia din nou controlul. Insistența piteștenilor a dat roade și pe tabela de marcaj. Buhăescu a marcat golul victoriei, cu un sfert de oră înainte de ultimul fluier al centralului în urma unei faze fixe. Vârful alb-violeților a trimis cu capul în plasă o lovitură de colt bătută perfect de Năstăsie. Această victorie face ca băieții nostril să aibă parte de sărbători fericite și pot pregăti în liniște meciul următor, cel de duminica viitoare, de la ora 17, din deplasarea de la Chindia Târgoviște.

Caseta tehnică:

Sportul Snagov: Fl. Iacob – D. Munteanu (Iul. Ilie 46′), Lică, I. Şerban, Bg. Stancu – Bustea, Al. Radu (cpt.)(Jamali 74′), Ferfelea – Borţoneanu, Huiban (Tazouti 83′), Gojnea. Antrenor: Valeriu Răchită.

FC Argeș: Popescu – Mihăescu, Vişa, Şerbănică, Stan – Tofan, I. Şerban (Panait 64′), R. Costin (cpt.), I. Năstăsie (Cotigă 89′) – Nilă (Tăbăcariu 67′), Buhăescu. Antrenor: Emil Săndoi.

Stadion: „Dumitru Mătărău” (Ştefăneştii de Jos – Ilfov); Arbitru: Dorin Petru Voina (Reşiţa); Asistenţi: Răzvan Constantin Nistoran (Reşiţa) şi Călin Cimponeriu (Lugoj).

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.