Victoria ne duce pe podium!

Rapid București – FC Argeș, ora 18.30, Digi Sport, Telekom Sport, Look TV

FC Argeş va disputa astăzi o nouă finală din lupta pentru promovarea în Liga I. Alb-violeţii vor întâlni de la ora 18.30, pe stadionul din Regie, pe Rapid Bucureşti, în etapa 3 din play-off-ul Liga 2 Casa Pariurilor. Meciul se dispută cu porţile închise, însă va putea fi urmărit de microbişti pe micile ecrane, fiind transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport şi Look TV.

Punctele puse în joc sunt foarte importante pentru cele două formaţii, echipa care va reuşi să se impună în această dispută urmând să ia o opţiune serioasă pentru a obţine biletele pentru revenirea în primul eşalon valoric al ţării. Giuleştenii au început acest play-off cu două remize albe, înregistrate în deplasările de la Mioveni şi Ploieşti, singura variantă pentru a rămâne în cărţile promovării fiind doar victoria. Piteştenii au început acest minicampionat tot cu o remiză albă înregistrată în deplasarea de la Turris Turnu Măgurele în care aproape o repriză au evoluat în zece oameni după ce Andrei Panait a văzut pe nedrept cartonaşul roşu pentru un fault la Serediuc. În cel de-al doilea meci din acest play-off, FC Argeş ar fi trebuit să întâlnească CS Mioveni, pe propriul teren, partida fiind însă amânată de FRF după ce o persoană din tabăra alb-violeţilor a ieşit pozitiv la testul COVID-19. După două etape jucate din acest play-off, Rapid Bucureşti ocupă locul 3, cu 21 de puncte, cu 8 mai puţin decât liderul UTA Arad, care luni seară, a câștigat cu 2-0, în deplasarea de la CS Mioveni, şi la 3 puncte în spatele celor de la Turris Turnu Măgurele, ocupanta locului secund, poziţie care duce direct în Liga I. Cu un singur meci jucat până acum în acest play-off, FC Argeş ocupă locul 6, cu 20 de puncte, însă cu un eventual succes împotriva giuleştenilor, piteştenii se pot apropia de Turris Turnu Măgurele, care în această seară, de la ora 21.00, întâlnește pe propriul teren, Petrolul Ploiești.

Clasament Play- Off Liga 2:

Echipa                     M V E Π Gol P

Program complet și rezultate play-off Liga 2:

Etapa 1

3 iulie, ora 17:00 / Turris Oltul Turnu Măgurele – FC Argeș 0-0
7 iulie, ora 20:00 / CS Mioveni – Rapid 0-0
15 iulie, ora 18:30 (reprogramat) / UTA Arad – Petrolul Ploiești 1-1

Etapa 2

9 iulie, ora 17:30 / UTA Arad – Turris Oltul Turnu Măgurele 3-4
11 iulie, ora 20:15 / Petrolul Ploiești – Rapid 0-0
24 iulie, ora 17:30 (reprogramat) / FC Argeș – CS Mioveni

Etapa 3

20 iulie, ora 17:30 / CS Mioveni – UTA Arad 0-2
21 iulie, ora 18:30 / Rapid – FC Argeș
21 iulie, ora 21:00 / Turris Oltul Turnu Măgurele – Petrolul Ploiești

Etapa 4

26 iulie, ora 18:15 / UTA Arad – Rapid
28 iulie, ora 17:30 / Turris Oltul Turnu Măgurele – CS Mioveni
28 iulie, ora 20:00 / Petrolul Ploiești – FC Argeș

Etapa 5

1 august / CS Mioveni – Petrolul Ploiești
1 august / Rapid – Turris Oltul Turnu Măgurele
1 august / FC Argeș – UTA Arad

Barajul de promovare/menținere în Liga 1 e programat în datele de 9 și 12 august, însă ar putea fi din nou reprogramat, după ce play-out-ul Ligii 1 are din nou de suferit din cauza unor noi rezultate pozitive de COVID-19 la Dinamo.