Victorie cu o pretendentă la promovare!

FC Argeș – Academica Clinceni 3-1 (0-0) 
Au marcat: Enceanu (min.58), Buhăescu (min.71), Oancea (min.84) / Patriche (min.50).

FC Argeş a disputat în această după-amiază cel de-al doilea meci de verificare din această perioadă precompetiţională. Echipa noastră a învins cu 3-1 pe Academica Clinceni, formaţie care a terminat prima parte a campionatului pe locul secund al Ligii a II-a, la numai un punct în spatele liderului Sportul Snagov.

Disputa dintre argeşeni şi ilfoveni s-a disputat pe terenul 3 al stadionului Nicolae Dobrin, în condiţii foarte bune. Emil Săndoi şi Ilie Poenaru au încercat să dea şansă la toţi jucătorii pe care îi au la dispoziţie şi au împărţit loturile în două echipe. Prima repriză a fost una destul de echilibrată, cu un plus pentru Clinceni care au avut câteva situaţii bune de a deschide scorul prin Răuţă, Bogdan Barbu şi Olariu. Alb-violeţii au replicat prin şuturi din preajma careului expediate de Şerban, Năstăsie şi Buleică, care nu şi-au atins însă ţinta. După pauză, Clinceniul a deschis scorul prin Patriche care a trimis cu capul în plasă, în urma unui corner de pe stânga. Echipa noastră a restabilit egalitatea prin Rareş Enceanu care scăpat din marcaj de adversarul direct, a reluat cu capul în plasă, o centrare de pe stânga. Alb-violeţii au trecut în avantaj cu 20 de minute înainte de final prin Buhăescu. Scorul final a fost stabilit de către Dorinel Oancea care l-a învins pe gooal-keperul ilfovenilor cu un şut din interiorul careului. În afară de cele trei goluri, piteştenii şi-au mai trecut în cont şi alte mari ocazii de gol prin Buhăescu, Vasile Gheorghe, Şerbănică şi Tofan. Concluziile care se pot trage după cel de-al doilea meci de pregătire este că FC Argeş are un lot destul de echilibrat iar concurenţa pe posturi este acerbă. Prin ce au arătat în teren în partida cu ilfovenii, FC Argeş se anunţă o nucă extrem de tare în acest retur de campionat pentru formaţiile aflate pe podiumul ligii secunde.

Caseta tehnică :

FC Argeş, I repriză: Grecu – Hreniuc, Gugu, Turda, Şerbănică – Raul Costin, Şerban, Năstăsie, Cătălin Barbu – Buleică, Nilă. După pauză au mai intrat Tavi Popescu, Florescu, Buhăescu, Panait, Vasile Gheorghe, Enceanu, Oancea, Tofan, Cătălin Stan, Vişa şi Alin Popa. Antrenor: Emil Săndoi.

Academica Clinceni: Ureche – Achim, Răuţă, Patriche, Dobrescu – Şut, Bogdan Barbu, Pârvulescu, Olariu – Robert Ion, Buziuc. După pauză au mai intrat Andrei Cristian, Găină, Nicola, Vlad Mihalcea, Gliga, Paţurcă şi Cristi Dumitru. Antrenor: Ilie Poenaru.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds