Victorie de moral în cel mai important amical!

#FC Argeş – Chindia Târgovişte 2-1(1-0)

FC Argeş a obţinut în această după amiază cea mai importantă victorie din această perioadă precompetiţională. Echipa noastră a învins cu 2-1 pe Chindia Târgovişte, ocupanta locului 3 din liga secundă, în cel mai tare amical din această iarnă disputat de piteşteni. Pentru argeşeni a fost al patrulea meci de verificare sub comanda lui Emil Săndoi, iar bilanţul acestora este de două victorii, o remiză şi o înfrângere..

Confruntarea dintre piteşteni şi dâmboviţeni s-a disputat pe terenul 3 al Complexului Sportiv Nicolae Dobrin, fiind primul meci pe o suprafaţă cu iarbă pentru ambele echipe. Disputa a fost una destul de echilibrată, cu ocazii de ambele părţi şi cu un ritm de joc destul de bun. Piteştenii au pus în pericol poarta oaspeţilor după 18 minute când Tăbăcariu i-a testat reflexele lui Meilă cu un şut de la 25 m respins cu greu în corner de gooal-keperul târgoviştean. Replica oaspeţilor a venit prin Licu, care de la marginea careului, a tras peste poartă. Neguţ l-a întins pe Popescu cu un şut din interiorul careului însă portarul alb-violeţilor a fost la post şi a reţinut balonul cu siguranţă. Mijlocaşul Sorin Tăbăcariu a fost foarte aproape de deschiderea scorului cu un trasor de la 25 m care a trecut milimetric peste transversală. Cu un minut înainte de pauză, FC Argeş a reuşit să deschidă scorul prin Buhăescu care a trimis cu capul în plasă, în urma unui corner de pe stângă bătut de Robert Grecu. După pauză, Chindia a încercat să restabilească egalitatea, iar cea mai mare oportunitate a avut-o Pencea. Şutul acestuia de la marginea careului a trecut însă la o palmă de transversală. Oaspeţi au egalat în minutul 65 dintr-o fază fixă. Luduşan a trimis cu capul în plasă în urma unei lovituri de colţ de pe stânga. După marcarea golului, dâmboviţenii au mai ratat o mare ocazie prin Neicuţescu care din 6 m a trimis cu capul puţin pe lângă poartă. Tăbăcariu şi David au fost foarte aproape de a reuşi desprinderea însă portarul oaspeţilor a scăpat cu faţa curată de fiecare dată. FC Argeş a marcat golul victoriei cu zece minute înainte de final prin Martin. Atacantul alb-violet a profitat de o respingere în faţă a lui Iustin Popescu şi a trimis cu capul în plasă. Argeşenii mai puteau marca încă o dată pe final, prin Nilă, care talonat de un adversar, a căzut în careu, exact când se pregătea să şuteze. Deşi oficialii piteşteni şi jucătorul au cerut penalti, centralul Naidin a lăsat jocul să continue.

FC Argeş, I repriză: Tavi Popescu – Tofan, Ciucă, Vişa, Şerbănică – Raul Costin, Tăbăcariu, Ionuţ Şerban, Robert Grecu -Năstăsie, Buhăescu. După pauză au mai intrat: Nicuşor Grecu, Oancea, Stan, Alin Popa, David, Martin, Stoica, Nilă, Cotigă şi Mihăescu. Antrenor: Emil Săndoi.

Chindia Târgovişte: Meilă – Martac, Ciobotariu, Vătavu, Dumitraşcu – Licu, Rogoveanu, Liviu Mihai, Neguţ – Jurj, Daniel Florea. După pauză au mai intrat: Iustin Popescu, Ioniţă, Manea, Neicuţescu, Cornel Dinu, Luduşan, Acasandrei, Stoica, Andrei Şerban, Atanase, Nisipeanu. Antrenor: Nicolae Croitoru.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.