Victorie de moral înaintea duelului cu arădenii!

FC Argeș – Academica Clinceni 4-1(3-1)
Au marcat: Mediop(min.28, min.44 pen.), Honciu(min.34, min.55) /Jutric(min.17)

FC Argeș a obținut o victorie de moral în amicalul de sâmbătă, de la ora 11, cu Academica Clinceni. Piteștenii s-au impus cu 4-1 în testul cu ilfovenii prin ”dublele” reușite de Mediop și Honciu.
Disputa de pe stadionul Nicolae Dobrin a fost un bun prilej de verificare pentru tehnicienii Ionuț Badea și Ilie Poenaru de a vedea la lucru toți jucătorii pe care îi au în lot. Oaspeții au început bine meciul și au deschis scorul după 17 minute prin Jutric care a reluat cu capul în plasă, lovitura de colț executată de Cebotaru. Piteștenii au restabilit egalitatea prin Mediop care a luat o acțiune pe cont propriu și a finalizat cu un șut din interiorul careului. Argeșenii au trecut în avantaj cu zece minute înainte de finalul primei reprize. Georgian Honciu a reușit să-l învingă pe Vîlceanu din a doua încercare, după ce portarul Clinceniului reușise să respingă primul șut expediat de mijlocașul alb-violet. FC Argeș a mai marcat încă o dată până la pauză prin Mediop care a transformat penalty-ul scos de Honciu. După revenirea de la cabine, antrenorul oaspeților a schimbat toată echipa pentru a le da șansă și fotbaliștilor care au evoluat mai puțin în meciurile oficiale să bifeze minute. La zece minute după pauză, Honciu a realizat ”dubla” după ce a profitat de o respingere greșită a defensivei oaspeților. Cu o jumătate de oră înainte de finalul timpului regulamentar, antrenorul Ionuț Badea a schimbat aproape complet garnitura cu care a început partida pentru a da șansă să evolueze mai mult și celor care nu au prins primul 11-ce în partidele de campionat cu FC Botoșani și Gaz Metan Mediaș. Piteștenii mai puteau marca încă o dată în acest meci, însă mijlocașul Andrei Blejdea, revenit după o operație de menisc, rămas singur cu Andrei Ureche, a trimis pe lângă bară!. S-a terminat 4-1, rezultat care dă un moral bun jucătorilor noștri înaintea duelului de vineri, 11 septembrie, de la ora 18.00, de pe propriul teren, cu UTA Arad, din runda cu numărul 3 din Casa Liga 1.

Echipele de start:

FC Argeș: Croitoru – Tofan, Turda, Leca, Șerbănică – Meza Colli, I. Șerban, Honciu, Grecu – Năstăsie, Mediop. Antrenor: Ionuț Badea.

Academica: Vîlceanu – Pasha, Patriche, Jutric, Dobrescu – Cebotaru, M. Șerban, Achim, Boiciuc – Dumitru, Ciunciunov. Antrenor: Ilie Poenaru.

Cum s-au marcat golurile:
min.17: 0-1! Cebotaru execută o lovitură de colț, iar Jutric trimite cu capul în plasă!.
min.28: 1-1! Mediop restabilește egalitatea cu un șut din interiorul careului după ce driblează doi fundași ilfoveni.
min.34: 2-1! Năstăsie execută o lovitură liberă de la 30 m, Honciu trimite către poarta ilfovenilor, Vîlceanu respinge, balonul ajunge din nou la Honciu, care reia în plasă din câțiva metri!.
min.45: 3-1! Mediop transformă penalty-ul scos de Honciu și urcă scorul la 3-1.
min.55: 4-1! Honciu profită de o respingere greșită a defensivei oaspeților și realizează dubla cu un șut din 6 m.