Victorie la limită în amical

FC Argeș – Unirea Bascov 3-2(2-1).
Au marcat: Malele(min.7), Cătălin Barbu(min.38), Mediop(min.50) / Călin(min.21), Teodorescu(min.74)

FC Argeș a câștigat la limită, cu 3-2, amicalul de vineri după-amiază, de pe propriul teren, cu echipa de liga a treia, Unirea Bascov. Confruntarea de pe stadionul Nicolae Dobrin a fost un test util pentru alb-violeți înaintea partidei de vinerea viitoare, din deplasare, cu Politehnica Iași, iar pentru bascoveni un bun antrenament înaintea duelului cu Sporting Roșiori, de săptămâna viitoare.      foto: Gabriela Neacșu

Antrenorii Ionuț Codruț Moșteanu și Adrian Dulcea au împărțit în două echipe loturile de jucători pe care le-au avut la dispoziție, în încercarea de a-i vedea la lucru și pe fotbaliștii care au evoluat mai puțin în meciurile din campionat. Chiar dacă au încasat un gol, piteștenii au făcut o primă repriză destul de bună. Alb violeții au reușind să marcheze de două ori, prin Malele și Cătălin Barbu, dar și-au trecut în cont și alte mari ocazii, printre care și două bare semnate de Drăghici și Meza Colli. Bascovul a marcat prin Călin care a speculat o bâlbâială a defensivei noastre, care în urma unei faze fixe, nu a reușit să respingă mingea din propriul careu. După pauză, antrenorul Ionuț Codruț Moșteanu a schimbat toată echipa, iar ritmul de joc a fost mai scăzut. FC Argeș a mai punctat încă o dată prin Mediop, însă bascovenii nu au capitulat și au încercat să pună presiune pe adversar. Insistența acestora pe faza ofensivă a dat roade și pe tabela de marcaj, Teodorescu reducând din handicap cu un sfert de oră înainte de finalul timpului regulamentar. În ultimele minute ale întâlnirii, echipa noastră mai putea marca încă o dată, însă portarul oaspeților a avut o paradă de zile mari.

Caseta tehnică:

FC Argeș: Greab – Tofan, Maric, Leca, Șerbănică – Drăghici, Meza Colli, Palic, Șerban – Grecu, Malele.
Rezerve: Croitoru, Matei, Turda, Deslandes, Panait, Marakis, Honciu, Mirică, Blejdea, Barbu, Mediop, Năstăsie, Popa, Oprescu.
Antrenor: Ionuț Codruț Moșteanu.

Unirea Bascov: Mihăescu – Ciocârlan, Linte, Dumitrache, Bălan – Drăgănoaea, Niță, Mario Iordache – M. Iordache, Călin, Florescu.
Rezerve: Gheorghe, Iosivoiu, Marcu, Tucă, Teodorescu, Dună, Piscanu, Zamfirescu.
Antrenor: Adrian Dulcea.

Cum s-au marcat golurile:

min.7: 1-0! Malele deschide scorul cu un șut din interiorul careului.

min.21: 1-1! Călin restabilește egalitatea cu un șut din interiorul careului după ce defensiva piteșteană nu reușește să respingă balonul.

min.38: 2-1! Șerbănică centrează în careu iar Cătălin Barbu finalizată cu un șut în plasă!.

min.50: 3-1! Mediop trimite în plasă în urma unei lovituri de colț, de pe dreapta, executată de Honciu.

min.74: 3-2! Bascovul reduce din diferență după ce Teodorescu trimite cu capul în plasă în urma unei lovituri de colț.