Victorie la scor în cel de-al treilea amical!

FC Argeș – Unirea Bascov 5-1(1-1)
Au marcat: Buhăescu (min.28, min.65, min70), Nilă (min.84), Năstăsie (min.90 penalty) / David (min.25)

FC Argeş a obţinut o victorie la scor în cel de-al treilea amical din această perioadă competiţională. Echipa noastră a învins sâmbătă după amiază cu 5-1 pe Unirea Bascov, ocupanta locului 9 din seria a treia a Ligii a III-a.
Partida s-a disputat pe terenul 3 al stadionului Nicolae Dobrin şi a fost dominată de la un capăt la altul de către alb-violeţi. După 20 de minute în care piteştenii şi-au creat ocazii de gol, bascovenii au deschis scorul contrar cursului jocului prin David care a transformat o lovitură liberă de la 18 m. Bucuria oaspeţilor nu a durat decât câteva minute pentru că Buhăescu a restabilit egalitatea cu un şut din interiorul careului. După revenirea de la cabine, trupa lui Emil Săndoi a forţat desprinderea pe tabelă. În decurs de doar cinci minute, Buhăescu a realizat hat-trick-ul. Presiunea constantă pusă pe adversar a destabilizat şi mai mult defensiva Bascovului care a mai cedat în două rânduri. Tandemul Alin Popa-Nilă a făcut şah-mat apărarea oaspeţilor, iar apoi acelaşi Alin Popa a scos o lovitură de la 11 m care a fost transformată de Ionuţ Năstăsie. FC Argeş continuă să rămână neînvinsă în jocurile de verificare. Alb-violeţii s-au impus cu 2-0 în amicalul cu liderul Ligii a IV-a, Real Bradu, au câştigat cu 3-1 partida cu Academica Clinceni, ocupanta locului 2 din Liga a II-a şi s-au impus cu 5-1 în disputa cu Unirea Bascov.

Caseta tehnică:

FC Argeș: Popescu – Oancea, Turda, Vişa, Stan -Florescu, Raul Costin, Şerban, Vasile Gheorghe – Buleică, Buhăescu. După pauză au mai intrat Popescu, Şerbănică, Hrenic, Barbu, Năstăsie, Panait, Nilă, Alin Popa. Antrenor: Emil Sandoi.

Unirea Bascov: Şerban – Oreviceanu, Stancu, Negoiţă, Marin – Piscanu, Iamandi, David, Dima – Comănescu, Dalu. Antrenor: Adrian Dulcea.

Cum s-au marcat golurile:
Min.25: 0-1! David deschide scorul din lovitură liberă de la 18 m.
Min.28: 1-1! Buhăescu restabilește egalitatea cu un şut din interiorul careului.
Min.65: 2-1! Buhăescu realizează dubla cu un şut din 6 m după ce profită de o greseală a defensivei Bascovului.
Min.70: 3-1! Buhăescu realizează tripla după ce în învinge pe gooal-keperul oaspeţilor cu un şut de la 10 m.
Min.84: 4-1! Nilă înscrie din interiorul careului în urma unei combinații de efect cu Alin Popa.
Min.90: 5-1! Năstăsie transformă penalty-ul scos de Alin Popa si stabilește scorul final.