Victorie la scor în ultimul amical!

FC Argeş – CSO Filiaşi 3-0(3-0).
A marcat: Buhăescu (min.6, 33, 43)

FC Argeş a încheiat perioada de pregătire din această vară cu o victorie. Echipa noastră s-a impus sâmbătă după-amiază cu 3-0, în faţa formaţiei de Liga a III-a, CSO Filiaşi.
Acesta a fost ultimul amical al alb-violeţilor care au încheiat perioda de pregătire cu un bilanţ pozitiv: patru victorii, o remiză şi o singură înfrângere. Disputa cu oltenii a fost dominată de la un capăt la altul de băieţii noştri, care în afară de aceste trei goluri, au mai avut şi alte oportunităţi de a mai puncta. Piteştenii au deschis repede scorul, prin Buhăescu, care a reluat în plasă mingea respinsă de Nedeianu, la şutul lui Năstăsie. Atacantul argeşean a majorat diferenţa pe tabelă cu aproape un sfert de oră înainte de finalul primei părţi. Acelaşi Buhăescu a realizat hattrick-ul cu două minute înainte de finalul primului mitan, punctând cu capul în urma unei centrări de pe stânga. În partea secundă a întâlnirii, FC Argeş a preferat să nu mai forţeze, antrenorul Emil Săndoi trimiţând în teren toţi jucătorii pe care îi are în lot. Chiar şi aşa, gruparea din Trivale şi-a mai trecut în cont încă două mari ocazii prin Raul Costin şi Dănuţ Şerbănică. Disputa cu oltenii a fost ultimul test de verificare înaintea startului noului sezon, programat să ia startul pe 4 august, atunci când FC Argeş va întâlni acasă, pe CS Baloteşti, formaţie pe care piteştenii au învins-o cu 2-1 într-un amical jucat în această vară.

Caseta tehnică:
FC Argeș: Ureche – Şerban, Hreniuc, Vişa, Turda – Stan, Panait, Raul Costin, Năstăsie – Buleică, Buhăescu. După pauză au mai intrat Nicuşor Grecu, Popescu, Oancea, Udrea, Gugu, Şerbănică, Tăbăcariu, Petruţ, Alin Popa, Borţosu, Nilă şi Tofan. Antrenor: Emil Săndoi.

CSO Filiasi: Nedeianu – Schiopu, Vulpe, Lupu, Cruşoveanu – Stancu, Ungur, Ghioghişor, Ghighilicea – Badea, Dinu. După pauză au mai intrat Munteanu, Toşi, Chiriţă, Tereke, Borhot, Creţu şi Steiculescu. Antrenor: Silviu Lung.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.