Victorie muncită și meritată!

FC Argeş – FC Voluntari 2-1(1-0)

Au marcat: Meza Colli (min.33), Grecu (min.55) / Ion Gheorghe (min.66 penalty)

FC Argeș a obținut vineri seară a doua victorie din această ediție de campionat. Echipa pregătită de Ionuț Codruț Moșteanu s-a impus cu 2-1, în confruntarea de de pe stadionul Nicolae Dobrin, cu FC Voluntari, echipă care a avut un start destul de bun de campionat, dar care de două etape nu mai cunoscuse gustul victoriei. Foto: Răzvan Păsărică / Gabriela Neacșu

Cu multe absențe în primul 11-ce din cauza problemelor medicale și a suspendărilor, piteștenii au făcut o primă repriză foarte bună și au ratat ocazii mari de gol prin Drăghici și Prepeliță. Primul nu a putut relua în poartă din câțiva metri din centrarea lui Mușat, iar al doilea l-a pus la grea încercare pe Rîmniceanu cu un șut din interiorul careului. Alb-violeții au deschis scorul în minutul 33 prin Meza Colli care a trimis cu capul în plasă din centrarea de manual a lui Prepeliță. Argeșenii au început bine și cel de-al doilea mitan, reușind să majoreze diferența pe tabelă după zece minute de la revenirea de la cabine. După ce a câștigat o minge în fața lui Balaur, Blejdea i-a pasat lui Meza Colli, acesta a întors până la Grecu, care a înscris cu un șut din interiorul careului mic. Voluntariul a reintrat în joc cu 25 de minute înainte de final. Centralul Sorin Costreie care în prima repriză nu a văzut două lovituri de pedeapsă pentru FC Argeș, a dictat lovitură de la 11 pentru oaspeți la un henț în careu comis de croatul Luka Maric. Ion Gheorghe a transformat lovitura de la punctul cu var, iar ilfovenii au început să spere. După marcarea golului, Voluntariul a încercat să marcheze și golul egalizator, însă Armaș, Anderson și Vasile Mihai nu au reușit să-l învingă pe portarul Micle care și în acest meci a fost imperial. În urma acestei victorii, FC Argeș a urcat pe locul 13, cu cele 8 puncte, acumulate în 9 etape. Piteștenii se pregătesc acum de duelul cu CFR Cluj, partidă programată duminică, 8 noiembrie, de la ora 18.00, pe stadionul Nicolae Dobrin.

Caseta tehnică:

FC ARGEŞ: Micle – Tofan, Leca, Maric, Muşat (Şerbănică 90′) – Drăghici (Marakis 78′), Şerban, Prepeliţă, Grecu (Alin Popa 63′) – Meza Colli – Blejdea (Mirică 78′).
Rezerve neutilizate: Greab, Turda, Mirică, C. Barbu, A. Panait, Năstăsie.
Antrenor: Ionuț Codruț Moșteanu.

FC VOLUNTARI: Rîmniceanu – C. Costin, Balaur, Armaş, Kocic (Vlad 60′) – Borţoneanu (Lopez 46′), Pablo de Lucas, I. Gheorghe – Mailat (Mihai 78′), Betancor (Stoica 70′), Adi Popa (Anderson 60′).
Rezerve neutilizate: Lavin, C. Achim, Ozkara, Eric, R. Darius.
Antrenor: Mihai Teja.

Cartonașe galbene: Prepeliță, Șerban / Armaș, Balaur
Cartonașe roșii: Balaur min.90+2

Arbitru: Sorin Costreie(Buftea)
Arbitri asistenți: Ciprian Danșa (Satu Mare), Marius Badea((Râmnicu Vâlcea)
Arbitru rezervă: Iulian Dima(Bucureşti)
Observator de joc: Valentin Mateescu
Observator arbitri: Irina Mîrț

Declaratie Ionut Mosteanu la finalul meciului

Declaratie Mihai Teja la finalul meciului

 

Rezumatul meciului – sursa Look Sport TV