Victorie şi egal pentru juniorii de la FC Argeş!

Cele două echipe de juniori ale clubului nostru care sunt angrenate în Campionatul Naţional de Republicani A şi B au disputat duminică meciurile din etapa a 7-a a competiţiilor în care activează. Bilanţul alb-violeţilor din confruntările din această rundă în care adversar a fost Chindia Târgovişte este un egal şi o victorie.
FC Argeş Under 17, echipă pregătită de antrenorul Georgian Şerban a terminat la egalitate, 0-0, confruntarea cu echipa similară a Chindiei Târgovişte. Piteştenii au avut mai multe şanse de a deschide scorul dar lipsa de inspiraţie a atacanţilor în faţa porţii a făcut ca partida să se încheie cu un scor alb. În urma acestei remize, FC Argeş ocupă locul 2 în clasamentul seriei cu 12 puncte, cu şase mai puţin decât liderul LPS Piteşti, adversar pe care îl va întâlni sâmbătă, în deplasare de la ora 14. Antrenorul Georgian Şerban este convins că dacă elevii săi erau mai inspiraţi în faţa porţii rezultatul partidei ar fi fost altul: „A fost un meci destul de echilibrat. În prima repriză am ratat trei ocazii de singur cu portarul după care cei de la Târgovişte au avut o perioadă mai bună. Şi în repriza secundă am mai avut două oportunităţi de a marca iar adversarul una. S-au întâlnit două echipe cam de aceaşi valoare. Până la urmă rezultatul este echitabil chiar dacă noi am avut mai multe ocazii de gol decât adversarul”.
#Cătălin Barbu, golgheter pur-sânge
Tot duminică, FC Argeş Under 19 a reuşit să se impună cu 2-1 în disputa cu Chindia Târgovişte. Piteştenii păstrează şanse reale de a termina această grupă pe primul loc după victoria din acest derbi al seriei. Echipa pregătită de Petre Calotă s-a impus prin golurile marcate de Cătălin Barbu care l-a învins pe portarul oaspeţilor cu un lob de la 25 m şi Adrian Udrea care a trimis în vinclu de la 20 de metri. În urma acestui rezultat, FC Argeş ocupă locul 2 cu 13 puncte, cu 5 mai puţin decât liderul CS Mioveni care are un meci în plus iar în acest week-end va sta. Antrenorul Petre Calotă este convins că echipa poate câştiga seria: „Ca joc nu sunt pe deplin mulţumit, însă de rezultatul final sunt. Dacă vom avea victorii şi de acum încolo, avem mari şanse să terminăm seria pe locul 1. Vom juca sâmbătă la LPS Piteşti, iar dacă vom reuşi să ne impunem pot spune că suntem în grafic”.

FC Argeş Under 17- Chindia Târgovişte Under 17 0-0
FC Argeş Under 17: Eduard Sanda -Cristian Poppescu, Andrei Neaţă, Mario Ivănescu, David Vochin – Remus Sterie, Mihai Durdui, Yeldiyildiz Bahadîr, Răzvan Voicu – Ştefan Dragoman, Ionuţ Loloţ. Pe parcurs au mai intrat Mihai Paul, Dănuţ Miricioiu, Costin Florea şi Denis Crinu. Antrenor: Georgian Şerban.

FC Argeş Under 19 – Chindia Târgovişte Under 19 2-1
FC Argeş Under 19: Tobă – Stancu, Niţu, Stana, Cioacă – Dan Alexandru, Borţosu, Păun, Stan – Udrea, Cătălin Barbu. Antrenor: Petre Calotă.

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.