Victorie uriaşă în Regie!

FC Rapid – FC Argeş 1-2(0-0).
Au marcat: Drăghiceanu(min.84) / Şerbănică(min.55), Şerban(min.90+1)

FC Argeş a obţinut o victorie uriaşă în lupta pentru promovarea în Liga I. Piteştenii s-au impus marţi seară, cu 2-1, în confruntarea din Regie, cu Rapid Bucureşti, din etapa a treia a play-off-ului Liga 2 Casa Pariurilor şi au făcut un pas mare pentru a ocupa una din primele două poziţii care duc în Liga I la finalul acestui minicampionat.  sursa foto: Sport Pictures

Giuleştenii au început tare partida şi au ratat o mare ocazie de gol prin Labeau care a fost blocat la timp de Ducan. Replica alb-violeţilor a venit câteva minute mai târziu când Leca a trimis cu capul peste poartă în urma unei faze fixe. Piteştenii au fost foarte aproape de deschiderea scorului prin mijlocaşul Răzvan Matiş, care de la marginea careului, a trimis puţin pe lângă poarta lui Tătaru. Argeşenii au fost foarte aproape de deschiderea scorului pe finalul primei reprize când Tofan a centrat în faţa porţii, însă Nini Popescu nu a ajuns la întâlnirea cu balonul. FC Argeş a început foarte bine repriza secundă şi a ratat două oportunităţi de a deschide scorul prin Buhăescu şi Năstăsie. Alb-violeţii au deschis scorul în minutul 55 prin fundaşul Dănuţ Şerbănică care a reluat în poartă din şutul defectuos al lui Matiş. Piteştenii îşi puteau dubla avantajul pe tabelă cu o jumătate de oră înainte de final când Matiş a trimis în bara laterală de la 25 m!. Rapid a restabilit egalitatea cu cinci minute înainte de finalul timpului regulamentar. Nou-intratul Drăghiceanu a trimis în plasă, cu un şut plasat de la 20 m şi a încins finalul partidei. Alb-violeţii au dat lovitura de graţie în primul minut de prelungiri prin Ionuţ Şerban care l-a învins pe Tătaru cu un şut plasat din afara careului. S-a terminat 1-2, rezultat în urma căruia FC Argeş a urcat pe locul 3, cu 23 de puncte, cu două mai puţin decât ocupanta locului 2, Turris Turnu Măgurele, care a remizat, 0-0, în confruntarea de marţi seară, de pe propriul teren, cu Petrolul Ploieşti. Piteştenii au şansa de a urca pe locul 2, poziţie direct promovabilă în Liga I, dacă vor câştiga restanţa de vineri, de pe propriul teren, cu CS Mioveni, din etapa 2 a play-off-ului.

Caseta tehnică:

Rapid: Al. Tătaru – Bonnin (Val. Alexandru 74′), Bg. Manole, Mallo, Goge (cpt.) – Djuric (Cârstocea 46′), Jorza – Sefer (G. Creţu 59′), Alami (I. Voicu 79′), Hlistei – Labeau (Drăghiceanu 59′). Rezerve neutilizate: Drăghia – Pănoiu.  Antrenor: Dan Alexa.

FC Argeş: Ducan – Tofan, Deslandes, Mih. Leca (Turda 86′), Șerbănică – Matiş, Prepeliţă (cpt.)(Brînzan 79′), I. Şerban, I. Năstăsie (Mirică 67′) – N. Popescu (Alin Popa 86′), Buhăescu (Rob. Grecu 86′). Rezerve neutilizate: Micle – Muşat. Antrenor: Ionuţ Badea.

Stadion: Regie. Fără spectatori.
Arbitru: Marius Avram (Bucureşti).
Arbitri asistenţi: Mircea Orbuleţ (Bucureşti), Mihai Marius Marica (Bistriţa).
Arbitru rezervă: Viorel Nicuşor Flueran (Craiova).
Observatori: Laurenţiu Vărgatu (Brăila), Lucian Cârjă (Constanţa).

Cum s-au marcat golurile:
min.55: 0-1! Şerbănică reia în plasă din faţa porţii după un şut defectuos al lui Matiş!.
min.85: 1-1! Drăghiceanu restabileşte egalitatea după ce nemarcat, îl învinge pe Ducan cu un şut plasat de la 20 m!.
min.90+1: 1-2! Şerban îl învinge pe Tătaru cu un şut plasat de la peste 25 m.