Victorie uriașă!

FC Argeș s-a apropiat din nou de locurile de play-off după ce a reușit să se impună cu 1-0, în confruntarea de vineri seară, de pe propriul teren, cu Universitatea Craiova.

Oltenii au început în forță partida și au fost aproape de a deschide scorul prin Markovic, Mitrea și Bancu, însă Straton a fost în zi de grație, reușind să închidă bine buturile cu parade de excepție. Piteștenii au echilibrat ostilitățile și au pus în pericol poarta oaspeților prin Tofan, Ișfan și Calcan. FC Argeș a deschis scorul la puțin timp după revenirea de la cabine prin Andreias Calcan, în urma unei faze create de Garita, noua senzație a Ligii I. Alb-violeții au avut șansa de a închide partida, însă vârful camerunez fost blocat la timp de portarul Lazar. În ultimele minute ale meciului, Craiova a jucat în inferioritate după ce Papp a primit cartonașul roșu în urma unui fault asupra lui Garita care scăpase spre poartă. În urma acestui succes, FC Argeș a urcat pe locul 9 în clasament, cu cele 16 puncte, acumulate în 13 etape, cu două mai puțin decât Universitatea Craiova, ocupanta locului 6. Următorul meci al echipei noastre este programat vineri, 14 octombrie, de la ora 18.15, la Pitești, cu FC Voluntari.

FC Argeș – Universitatea Craiova 1-0(0-0) A marcat: Calcan(min.52)

FC Argeş: Straton – Tofan, M. Constantin, Cestor, Vianna – Njike, Raynov, Alceus(min.64 Șerban) – Işfan, Garita, Calcan(min.72 Dobrosavlevici)

Rezerve neutilizate: Greab – Jakolis, Latovlevici, Meza Colli, G. Creţu, Crelestine, Bertrand

Antrenor: Constantin Schumacher

 

CS Universitatea Craiova: Lazar – Papp, Raul Silva, Bg. Mitrea – Vătăjelu(min.61 Căpățînă), Al. Creţu, Screciu(min.74 Cîmpanu), N. Bancu – Nistor(min.61 Baiaram) – Markovic(min.83 Roguljic), Ivan

Rezerve neutilizate: Arlauskis – Martic, Mateiu, Hanca, Florescu

Antrenor: Mirel Rădoi

Cartonașe galbene: Garita, Alceus, Raynov, Straton

Cartonașe roșii: Papp(min.89)

Arbitru: Marian Barbu /A1: Marius Marica / A2: Stelian Slabu
Arbitru VAR: Sorin Costreie; ARBITRU AVAR: Valentin Dumitru

Observatori: Constantin Stătescu, Marian Dorobanțu

sursa rezumat: Prima Sport