Vlad Motroc a semnat cu FC Argeş!

Clubul nostru a reușit să obțină semnătura unuia dintre cei mai doriți fundași de mare perspectivă ai României. Câștigător al Cupei României U19 cu Dinamo București, Vlad Motroc (20 de ani) și-a pus semnătura pe un contract valabil pentru următoarele două sezoane cu FC Argeş.

Crescut de Dinamo București, club cu care și-a trecut în palmares Cupa României U19 în vara trecută, Motroc a evoluat în precedenta ediție de campionat pentru Daco-Getica București, formație din Liga a II-a. Tânărul fundaș a îmbrăcat tricoul echipei din Colentina în 33 de partide, reușind să marcheze 1 gol. Vlad Motroc se trage dintr-o familie care are fotbalul în sânge. Este fiul lui Florin Motroc, fost mijlocaş al Rapidului, dar şi nepotul lui Ion Motroc, fost campion cu Rapid în 1967 și Constantin Olteanu, campion cu FC Argeș în sezonul 1971-1972. Vlad Motroc este născut pe 20 ianuarie 1999, măsoară 1,87 m înălțime, evoluează ca fundaș central și este cotat la 200.000 euro, potrivit transfermarkt.com. Vlad Motroc este cel de-al șaptelea fotbalist care ajunge sub comanda managerului Nicolae Dică. În această perioadă precompetițională au mai semnat cu FC Argeş, fundașii Robert Dănescu și Denis Brînzan, atacantul Andrei Blejdea, toți trei de la Pandurii Târgu Jiu, portarul Sebastian Agachi venit sub formă de împrumut de la Viitorul Constanța, mijlocașul central David Angelo Cocian de la Unirea Tășnad și fundașul Nicolae Mușat, fotbalist cu aproape 200 de partide la Liga I.

Clubul nostru îi transmite pe această cale lui Vlad Motroc, tradiționalul „Bine ai venit!” şi îi doreşte să calce pe urmele bunicului său care a devenit campion cu FC Argeş.