Vor 3 puncte cu satelitul ilfovenilor

FC Argeş II – Academica Clinceni II, vineri, ora 15.00

FC Argeș II va încerca în acest week-end să obțină a doua victorie din Liga a III-a. Echipa pregătită de Constantin Schumacher întâlnește vineri, de la ora 15.00, la baza sportivă Albota, pe Academica Clinceni II, satelitul formației de primă ligă. Confruntarea dintre argeșeni și ilfoveni contează pentru runda cu numărul 7, din seria a IV-a, a Ligii a III-a.

Ilfovenii ocupă locul 6, cu 7 puncte, adunate în șase runde, în timp ce alb-violeţii se situează pe locul 10 al ierarhiei, cu doar 3 puncte. Ambele echipe vin după înfrângeri, FC Argeș II pierzând, cu 1-3, în deplasarea de la Rapid II, în timp ce Academica Clinceni II a cedat, cu 0-2, în disputa de pe propriul teren, cu CS Tunari, una dintre favoritele la promovare din această serie.

Schumacher: ”Să câștigăm toate meciurile”

Constantin Schumacher, antrenorul FC Argeş II, îşi doreşte ca puştii pe care îi pregăteşte să obţină un rezultat pozitiv cu satelitul ilfovenilor: „Am așteptări mult mai mari de la acești copii pentru că sunt deja de șase săptămâni cu ei. Relațiile de joc au început să se omogenizeze și cred că de acum încolo ne vom exprima altfel în teren. Îmi doresc să câștigăm toate meciurile, chiar dacă adversarii pe care îi întâlnim folosesc jucători cu 1 sau 2 ani mai mari. Majoritatea au în componență jucători născuți 2001 și 2002, în timp ce noi folosim și copii născuți 2005 și 2006 pe care vrem să-i creștem frumos și să-i promovăm la prima echipă. Se vede diferența de forță în teren, dar putem compensa prin prin atitudine, dăruință și multă muncă. Vreau să câștigăm toate meciurile de acum încolo” a spus tehnicianul echipei noastre, înaintea duelului cu Academica Clinceni II.