”Vulturașii”, pe locul 4 la turneul FC Argeș Summer Cup U8

Stadionul Nicolae Dobrin a găzduit sâmbătă prima ediție a turneului de fotbal FC Argeș Summer Cup Under 8. Competiția organizată de clubul FC Argeș, în parteneriat cu Primăria Municipiului Pitești, a reuni la start patru echipe: FC Argeș, FCSB, Universitatea Craiova și Kids Tâmpa Brașov.

Piteștenii și bucureștenii au fost reprezentați la această întrecere de câte două echipe. Alb-violeții au înregistrat la această competiție o victorie, o remiză și o înfrângere. În urma acestor rezultate, FC Argeș a terminat întrecerea pe locul 4, primele trei locuri fiind ocupate de FCSB și Universitatea Craiova. La finalul turneului, organizatorii au acordat echipelor participante cupe, diplome și medalii.

 

Mihai Ariciu: ”Un turneu reușit”

Mihai Ariciu, antrenorul FC Argeș U8, a fost mulțumit de evoluția ”vulturașilor”: ”Pot spune că afost un turneu reușit, scopul fiind de a rula toți copiii pe care i-am avut la cele două echipe. Am avut posibilitatea de a juca pe iarbă, iar cei mici au fost foarte bucuroși de acest lucru. Ne-a interesat în primul rând mișcarea în aer liber și nu am pus accent pe rezultate”.

Rezultatele echipei noastre:

FCSB – FC Argeș 4-2

FC Argeș – Universitatea Craiova 3-2

Kids Tâmpa Brașov – FC Argeș 4-4

 

Lotul echipei FC Argeș U8:

Patrick Vâlcu, Ștefan Slutu, Erik Mehedințeanu, Tudor Nițulescu, Mario Ciocîltea, David Mihai, Ianis Popescu, Filip Constantin, Patrick Dobre, Denis Albulescu, Andrei Floroiu, Antonio Alexe, Eric Ciobanu, Rareș Preduț, Petru Nica, Rareș Geantă, Mateo Dică, Matei Preoteasa      Antrenor: Mihai Ariciu