VulturiiLaMeci

#VulturiiLaMeci – CFR Cluj (Sferturile Cupei României)

Joi, 6 aprilie, de la ora 21:00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, se va disputa partida dintre CFR Cluj și FC Argeș,din sferturile de finală ale Cupei României.

Dacă folosiți Waze sau Google Maps puteți introduce: „Stadionul Dr. Constantin Răduescu, Strada Romulus Vuia nr. 23”. Cei care aleg să facă deplasarea cu mașinile personale de la Pitești, trebuie să știe că de la intrarea în orașul Cluj-Napoca și până la stadion, în preajma orei de începere a meciului, vor face aproximativ 20 minute.

Vulturii care aleg să facă deplasarea cu trenul, pot merge pe jos până la arenă, aproximativ 10 minute. De asemenea, pentru a ajunge la arenă, puteți folosi autobuzele cu numerele: 35, 37, 47 și 9.

Dacă aterizați pe Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj Napoca și luați un taxi sau comandați o cursă printr-o aplicație de ride-sharing până la stadion, este bine să știți că durata cursei va fi de aproximativ 30 de minute. Totodată, puteți lua autobuzul nr. 5 de la aeroport până la stația Cloșca, iar de acolo mai mergeți pe jos aproximativ 13 minute.

Prețul biletelor pentru această partidă este 15 lei, iar acestea pot fi achiziționate de la casele de bilete ale stadionului. În ziua meciului casele vor fi deschise între orele 12:00 și 21:00.

Dacă ajungeți mai devreme puteți mâncați ceva la: Pizza da Giulia, Samsara sau McDonald’s.

articol scris de Andreea Ionescu, voluntar în cadrul departamentului de social media