VulturiiLaMeci

#VulturiiLaMeci – Corvinul Hunedoara

Sâmbătă, 9 martie, de la ora 12:00, pe Stadionul Michael Klein, se va disputa meciul dintre Corvinul Hunedoara și FC Argeș, din cadrul etapei a optsprezecea a ligii secunde.

Cei care vor face deplasarea cu mașinile personale, vor introduce pe Waze / Google Maps „Stadionul Michael Klein Hunedoara”. Trebuie să luați în calcul că drumul dintre Pitești și Hunedoara se parcurge într-o perioadă estimată de aproximativ 4-5 ore. Varianta cea mai rapidă fiind via Râmnicu Vâlcea – Sibiu – Sebeș. Parcare se găsește pe străzile din jurul stadionului.

Prețul biletelor pentru această partidă este 20 de lei. Acestea vor putea fi achiziționate de la casa de bilete arondată oaspeților, din incinta stadionului.

Cei care ajung mai devreme și vor să mănânce, găsesc în apropierea stadionului restaurantele: Cosimo, Scorpion, Restaurant Stadion, Kamarad sau Gyros. Dacă aveți mai mult timp la dispoziție, după meci, vă sugerăm să vizitați Castelul Corvinilor care se află situat la doar 10 minute de mers cu mașina de stadion. După vizita la castel, pentru a sărbători eventuala victorie a Argeșului, puteți merge la Eden by Werk, unul dintre cele mai faimoase restaurante din județ.

articol scris de Andreea Ionescu, voluntar în cadrul departamentului de social media