VulturiiLaMeci

#VulturiiLaMeci – CS Mioveni

Sâmbătă, 29 aprilie, de la ora 14:30, pe Stadionul Orășenesc Mioveni, se va disputa meciul dintre CS Mioveni și FC Argeș, în cadrul etapei a 6-a a Play-out-ul Superligii.

Dacă folosiți Waze sau Google Maps puteți introduce: „Stadionul Orășenesc Mioveni”. Cei care doresc să facă deplasarea cu mașinile personale de la Pitești, trebuie să știe că din Pitești și până la arenă, sâmbătă în jurul orei meciului, vor face aproximativ 30 minute. Parcarea se poate face pe străzile din jurul stadionului. Puteți alege și transportul cu maxi-taxi până la Mioveni. Îl puteți lua de la stația vizavi de hotelul Ramada, iar pentru coborâre este recomandat să o faceți la penultima stație, aceasta fiind cea mai apropiată de stadionul din Mioveni. Prețul unei călătorii este de 7 lei.

Prețul biletelor pentru această partidă este 20 de lei. Acestea vor putea fi achiziționate de la casa de bilete arondată oaspeților, din incinta Stadionului Orășenesc Mioveni.

Cei care ajung mai devreme pot să mânânce la unul dintre restaurantele din apropierea stadionului, respectiv: Pizza La Marius, Cofetăria Alpina, Restaurantul Club Mioveni sau Aroma Mioveni.

articol scris de Andreea Ionescu, voluntar în cadrul departamentului de social media

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds