VulturiiLaMeci

#VulturiiLaMeci – CS Universitatea Craiova

Miercuri, 1 martie, de la ora 18:00, pe Stadionul Ion Oblemenco, se va disputa partida dintre CS Universitatea Craiova și FC Argeș, din cadrul etapei a 28-a a Superligii.

Dacă folosiți Waze sau Google Maps puteți introduce: „Stadionul Ion Oblemenco, Bulevardul Ilie Balaci 8, Craiova”. Cei care doresc să facă deplasarea cu mașinile personale de la Pitești, trebuie să știe că de la intrarea în orașul Craiova și până la stadion vor face aproximativ 15-20 de minute. Parcarea se găsește în afara arenei.

Vulturii care vor să facă deplasarea folosind trenul ca mijloc de transport, trebuie să știe că pot lua autobuzul numărul 20 de la gară. Vor călători 6 stații, până la stația Madona Dudu, după care vor merge pe jos aproximativ 15 minute până la stadion.

Prețul biletelor este de 15 lei. Acestea pot fi achiziționate de la casa de bilete din fața Sălii Polivalente din Craiova.

Suporterii pot mânca la restaurantele din apropierea Centrului Vechi al Craiovei: Perinița, Bulevard sau Grant Sala. Acestea se află la 20 de minute de arenă.

articol scris de Andreea Ionescu, voluntar în cadrul departamentului de Comunicare și Imagine

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds