VulturiiLaMeci

#VulturiiLaMeci – FC Hermannstadt

Sâmbătă, 4 februarie, de la ora 14:30, pe stadionul Municipal, din Sibiu, se va disputa meciul dintre FC Hermannstadt și FC Argeș, din cadrul etapei a 24-a a Superligii.

Dacă folosiți Waze sau Google Maps puteți introduce: „Stadion Municipal Sibiu”. Cei care doresc să facă deplasarea cu mașinile personale de la Pitești, trebuie să știe că de la intrarea în orașul Sibiu și până la stadion, sâmbăta, în jurul prânzului, vor face aproximativ 15 de minute. Parcarea de la stadion este disponibilă doar pentru suporterii care fac deplasarea în mod organizat.

Vulturii care aleg să facă deplasarea folosind trenul ca mijloc de transport, vizavi de Gara Sibiu vor găsi o stație de autobuz de unde pot lua autobuzul numărul 5. De acolo vor merge până la stația Bazin Olimpia, după care vor merge pe jos aproximativ 7 minute până la stadion.

Prețul biletelor este 20 lei. Acestea pot fi achiziționate de la casa de bilete aferentă intrării oaspeților din cadrul stadionului Municipal.

Dacă ajung mai devreme, Vulturii au la dispoziție mai multe restaurante și cafenele în proximitatea stadionului Municipal, respectiv: Play Off Lounge & Bar, Proper Pizza & Pasta, Hug the Plate Oituz, Joyme Pub sau Super Mama.

articol scris de Andreea Ionescu, voluntar în cadrul departamentului de Comunicare și Imagine

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds