VulturiiLaMeci

#VulturiiLaMeci – FCSB vs FC Argeș

Duminică, 2 octombrie, de la ora 21:30, pe Arena Națională, se va disputa meciul dintre FCSB și FC Argeș, din cadrul etapei a 12-a a Superligii. Suporterii piteșteni vor sta la Peluza dinspre Piața Iancului. 

Peluza Nord Pitești pune la dispoziție un autocar pentru cei care doresc să facă deplasarea în mod organizat. Adunarea va avea loc la ora 18:00 în fața stadionului Nicolae Dobrin. Costul transportului este de 45 lei. Înscrierea se face prin mesaj privat pe pagina de Facebook Peluza Nord Pitești. 

Cei care vor face deplasarea cu mașinile personale de la Pitești, trebuie să știe că de la intrarea în București de pe A1 și până la Arena Națională, duminică seara, fac în medie 1 oră, din cauza traficului aglomerat.

Vulturii care vor să folosească transportul în comun pot lua metroul de la stația Gara de Nord (în caz că vin cu trenul de la Pitești) sau de la stațiile Păcii sau Preciziei (în caz că vin cu mașina și vor să o lase acolo pentru a evita aglomerația). Se va coborî la Piața Iancului. De acolo mai sunt aproximativ 20-25 de minute de mers pe jos. Țințeți cont că transportul în comun este disponibil până la 23:30 (meciul se termină în jurul acelei ore), iar după finalul partidei suporterii oaspeți mai sunt ținuți în stadion aproximativ 15-20 de minute.

Prețul biletului este 10 lei. Acestea se pot cumpăra de la casa de bilete de la intrarea Pierre de Coubertin în ziua meciului. Ora de deschidere o vom anunța ulterior, în acest moment nu avem această informație.

Cei care ajung mai devreme și vor să mânânce ceva, se pot duce în Mega Mall, acesta fiind în proximitatea Arenei Naționale și punând la dispoziția fanilor o mulțime de restaurante.