VulturiiLaMeci

#VulturiiLaMeci – FC Voluntari

Luni, 6 martie, de la ora 18:00, pe stadionul „Anghel Iordănescu”, se va disputa partida dintre FC Voluntari și FC Argeș, din cadrul etapei a 29-a a Superligii.

Dacă folosiți Waze sau Google Maps puteți introduce: Stadionul Anghel Iordănescu, Valea Saulei, Voluntari”. Cei care fac deplasarea cu mașinile personale de la Pitești și aleg ruta care tranzitează Centura București, trebuie să știe că de la intrarea în orașul Voluntari și până la stadion vor face aproximativ 15 minute. Parcarea se găsește în afara stadionului.

Vulturii care doresc să facă de plasarea cu trenul trebuie să știe că de la Gara de Nord și până la stadion vor face aproximativ o oră. Pentru a ajunge la arenă trebuie să folosească metroul, o stație, până la Piața Victoriei. De acolo, tot cu metroul, vor merge trei stații, pană la Pipera. Apoi, de la stația Metrou Pipera, vor lua autobuzul numărul 416 și vor călătorii 11 stații, până la Cartier Azur 1. De acolo și până la arenă vor merge pe jos aproximativ 10 minute.

Prețul biletelor pentru această partidă este 30 de lei. Tichetele vor putea fi achiziționate de la casa de bilete a stadionului care, în ziua meciului, va fi deschisă în intervalul orar 10:00-18:00.

Suporterii care ajung mai devreme și vor să mănânce ceva, trebuie să știe că pot merge la cafenelele sau restaurantele din apropierea stadionului: Ambery Home, Prăjituresele sau Maison 36.

articol scris de Andreea Ionescu, voluntar în cadrul departamentului de social media