VulturiiLaMeci

#VulturiiLaMeci – Universitatea Cluj

Luni, 14 noiembrie, de la ora 18:00, pe stadionul Cluj Arena, se va disputa meciul dintre FC Universitatea Cluj și FC Argeș, în cadrul etapei a 18-a a Superligii.

Dacă folosiți Waze sau Google Maps puteți introduce: „Cluj Arena, Aleea Stdionului 2, Cluj-Napoca”. Cei care doresc să facă deplasarea cu mașinile personale de la Pitești, trebuie să știe că de la intrarea în oraș și până la stadion vor face aproximativ 10 minute. Parcarea se găsește în afara arenei, dar există și o parcare subterană unde accesul se face contra cost.

Vulturii care aleg să facă deplasarea cu trenul, trebuie să știe că de la gară și până la stadion pot lua tramvaiul 101. Vor coborî la stația Splaiul Independenței, iar de acolo merg pe jos 2 minute până la arenă.

Prețul biletelor pentru această partidă este 20 de lei. În ziua meciului casele de bilete vor fi deschise începând cu ora 10:00.

Suporterii care ajung mai devreme pot alege să viziteze atracțiile turistice ale orașului. De asemenea, pot mânca la restaurantele sau cofetăriile din apropierea stadionului: Colin’s Gastro Pub, Pratta sau Pralina.