VulturiiLaMeci

#VulturiiLaMeci – UTA Arad

Duminică, 30 octombrie, de la ora 18:15, pe stadionul Francisc Von Neuman, se va disputa meciul dintre UTA Arad și FC Argeș, în cadrul etapei a 16-a a Superligii.

Dacă folosiți Waze sau Google Maps puteți introduce: “Arena Francisc Neuman, Calea Aurel Vlaicu 58, Arad”. Pentru cei care fac deplasarea cu mașinile personale de la Pitești, trebuie să știe că de la intrarea în oraș și până la arenă vor face aproximativ 15 minute. Parcarea se găsește în afara stadionului. Dacă alegeți să vă deplasați de la intrarea în Arad și până la stadion cu mijloace de transport în comun, puteți să luați tramvaiul 18B, până la Piața U.T.A.

Vulturii care doresc să facă deplasarea cu trenul pot parcurge distanța de 1 km pe jos, de la gară până la stadion. Timpul estimat fiind de 10-15 minute.

Prețul biletelor pentru această partidă este de 30 lei. Casele de bilete vor fi deschise în ziua meciului începând cu ora 14:00. Avem alocate 550 de locuri.

Cei care ajung mai devreme și vor să mănânce ceva, găsesc în apropierea stadionului restaurantele: Noi și Casa Românească. Totodată, la aproximativ 10 minute de arenă, se află Atrium Mall, care pune la dispoziția suporterilor numeroase restaurante.