VulturiiLaMeci

#VulturiiLaMeci – Viitorul Pandurii Târgu-Jiu

Sâmbătă, 5 august, de la ora 11:00, pe Stadionul Constantina Diță din Târgu Jiu, se va disputa meciul dintre Viitorul Pandurii Târgu Jiu și FC Argeș, în cadrul primei etapei Ligii 2 Casa Pariurilor.

Dacă folosiți Waze sau Google Maps puteți introduce: „Stadion Municipal Tudor Vladimirescu, Bulevardul Constantin Brancusi nr 6”. Cei care doresc să facă deplasarea cu mașinile personale de la Pitești, trebue să știe că de la intrarea în Târgu Jiu și până la arenă, sâmbătă în jurul orei meciului, vor face aproximativ 20-30 minute. Parcarea se găsește în apropierea stadionului.

Dacă ajungeți mai devreme și să alegeți să vizitați puțin orașul, din zona centrală până la stadion puteți să folosiți mijloacele de transport în comun.

Centrul orasului Targu Jiu este extrem de compact, putand fi vizitat pe jos cu usurinta. De altfel, tot orasul poate fi explorat fara a fi nevoie de transportul in comun decat in cazuri de necesitate. Majoritatea obiectivelor turistice sunt in centrul turistic, insa la nevoie, exista cateva linii de troleibuze ce traverseaza orasul in directia nord-sud, precum si numeroase taxi-uri. Cele mai renumite obiective turistice din Targu Jiu si unele dintre cele mai faimoase ale Romaniei, operele lui Constantin Brancusi. Amplasate de-a lungul unei axe ce taie orasul pe directia est-vest, cunoscuta drept Calea Eroilor, cele trei monumente brancusiene principale pot fi vizitate in cateva ore. Masa Tacerii, Aleea Scaunelor si Poarta Sarutului se afla in Parcul municipal, aflate  in imediata vecinbătate a stadionului iar Coloana Infinitului in partea estica, la iesirea spre Ramnicu Valcea. Pe Calea Eroilor este asezata si Biserica Sfintii Apostoli, ce face parte din ansamblu

Suporterii care aleg să facă deplasarea cu trenul sau alte mijloace de transport in comun pot să meargă până la arenă cu autobuzul nr. 5 sau nr 8  sau troleibuzul 1.

Staţii de Autobuz în apropiere de stadion sunt Castel, 4 min de mers pe jos sau Comisariat,9 min de mers pe jos.

Staţia de troleibuz cea mai apropiată de Stadion este Piață,8 min de mers pe jos

Prețul biletelor pentru această partidă este 20 de lei. Acestea vor putea fi achiziționate de la casa de bilete arondată oaspeților, din incinta Stadionului Constantina Diță din Târgu Jiu.