Yanis Pîrvu, convocat din nou la reprezentativa României U17

În perioada 4-12 februarie, echipa națională a României U17 (jucători născuți în anul 2007) va efectua un stagiu de pregătire în țara noastră.

Reunirea lotului are loc pe 4 februarie, ora 18.00, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia. Pe perioada desfășurării acestui stagiu de pregătire se vor efectua antrenamente și două jocuri amicale împotriva Moldovei, programate pe 10 și 12 februarie. Din lotul convocat pentru această acțiune de selecționerul Nicolae Roșca face parte și Yanis Pîrvu. Mijlocașul echipei FC Argeș este o prezență obișnuită la această reprezentativă a țării noastre, fotbalistul alb-violet fiind chemat și la acțiunile din 2023.

#Turul de Elită, ultimul hop înaintea Campionatului European

România se pregătește pentru participarea la Turul de Elită, ultima rundă de calificare înaintea Campionatului European U17 din acest an, turneu final găzduit de Cipru în perioada 20 mai – 5 iunie.

Tricolorii fac parte din grupa 2 alături de Țara Galilor, Bulgaria și Suedia. Meciurile se vor juca în luna martie, țara noastră urmând să găzduiască miniturneul, după următorul program:

20 martie: Tara Galilor – România și Suedia – Bulgaria

23 martie: Tara Galilor – Suedia și Bulgaria – România

26 martie: Bulgaria – Țara Galilor și România – Suedia

Cele opt câștigătoare de grupă, alături de șapte cele mai bine echipe clasate pe locul secund se califică la turneul final din Cipru. România are o prezență la un turneu final EURO U17, la cel din 2011, găzduit de Serbia.