Zece zile de pregătire la Mogoșoaia

FC Argeș a plecat miercuri dimineață în cantonament la Centrul Național de Pregătire de la Mogoșoaia. Echipa noastră va fi cantonată la baza FRF până pe 14 ianuarie când este programată revenirea la Pitești.
Locația oferă condiții foarte bune de cazare, masă, antrenament și refacere după efort. Piteștenii vor avea la dispoziție mai terenuri de iarbă dotate cu nocturnă, sală de forță, bazine, saună și săli pentru analiza video. Antrenorii Andrei Prepeliță și Mihai Ianovschi au deplasat la Mogoșoaia un lot de 28 de jucători. Staff-ul tehnic a luat în pregătire și trei juniori de la echipa secundă a clubului nostru. Este vorba de portarul Vlad Frumuzache(16 ani), fundașul Bogdan Mălin(18 ani) și atacantul Gino Oprescu(16 ani). Alb-violeții au programate zilnic câte două antrenamente, unul fizic, iar celălalt tehnico-tactic.
CS Mioveni și Sepsi, adversarii din amicale
În cele zece zile de pregătire centralizată de la Mogoșoaia, FC Argeș are programate și două meciuri de verificare. Primul test este programat sâmbătă, 8 ianuarie, de la ora 11.00, cu CS Mioveni, iar cel de-al doilea, pe 14 ianuarie, la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi OSK. Primul meci oficial al echipei noastre din 2022 este programat vineri, 21 ianuarie, pe propriul teren, cu Dinamo București. Ora de disputare a acestei partide urmează să fie anunțată de LPF. Băieții noștri vor să se pregătească cât mai bine în acest cantonament pentru a fi în cea mai bună formă sportivă la startul părții secunde a sezonului.
Lotul deplasat în cantonament:
Portari: Alexandru Greab, Flavius Croitoru, George Micle, Vlad Frumuzache
Fundași: Andrei Tofan, Tudor Telcean, Nicolae Mușat, Deian Boldor, Grigore Turda, Mălin Bogdan, Iasmin Latovlevici, Joao Miguel, Diogo Viana
Mijlocași: Alexandru Ișfan, Ionuț Șerban, Cristi Dumitru, David Meza Colli, Martin Raynov, Denis Dumitrașcu, Georgian Honciu, Cristi Tănase, Ruan Teles, Antun Palic
Atacanți: Jafar Arias, Kehinde Fatai, Ahmed Said, Claudiu Moisie, Gino Oprescu.
Programul echipei:
5-14 ianuarie – cantonament Centrul Național de Pregătire Mogoșoaia
8 ianuarie – ora 11.00 Amical FC Argeș – CS Mioveni(Mogoșoaia)
14 ianuarie – Amical FC Argeș – Sepsi OSK(Sfântu Gheorghe)