Zero puncte din duelurile cu oltenii

FC Argeș nu a obținut nici un punct din confruntările de duminică, de la Curtea de Argeș, cu Universitatea Craiova, din Liga de Tineret și Liga Elitelor U17.

Jucătorii pregătiți de Robert Enache și Mihai Ariciu au pierdut cu 0-1, partidele din runda cu numărul 9 a celor două competiții. FC Argeș U17 a fost foarte aproape de a scoate o remiză cu oltenii, însă atacantul Andrei Badea a ratat un penalty pe finalul partidei. În etapa a 10-a a celor două întreceri, programată duminică, 23 octombrie, cele două echipe ale clubului nostru vor întâlni în deplasare, la Arad, formațiile similare a celor de la UTA.

⚽Liga de Tineret, Seria Vest, Etapa 9: FC Argeș – Universitatea Craiova 0-1

FC Argeș Tineret: George Micle – Robert Ene, Radu Ciuciulete, Mario Amaradi, Ricardo Potoroacă(min.75 Loren Băluță) – Antonio Petre, Alexandru Dinoci – Mario Dobre, Gino Oprescu(min.74 Marco Dică), Andrei Stoica – Alexandru Florescu(min.65 Ramon Gașpar)

Rezerve neutilizate: Vlad Frumuzache, Geani Bălașa, Alexandru Bragă, Adrian Chiru

Antrenor: Robert Enache

 

⚽Liga Elitelor U17, Seria Vest, Etapa 9: FC Argeș – Universitatea Craiova 0-1

FC Argeș U17: Fabiano Bettini – Andrei Ghiță(min.68 Yanis Vlad), Mihai Militaru, Cosmin Păduraru, Adrian Manea(min.78 Ianis Dumitrache) – Ștefan Mehedințeanu, Călin Mușat(min.55 Luca Predescu) – Răzvan Dimcea, Andrei Stoenete, Andrei Badea – Adelin Mircea

Rezerve neutilizate: Flavius Motoi, Raul Pasăre, Alberto Tudora

Antrenor: Mihai Ariciu