🎙Andrei Prepeliță: ”Calificarea s-a pierdut în meciul tur”

Andrei Prepeliță, antrenorul echipei noastre, consideră că FC Argeș a pierdut calificarea în finala Cupei României în partida tur de la Voluntari.
Tehnicianul este convins că piteștenii puteau reintra în cărțile calificării dacă Șerban transforma acel penalty: ”Am vrut să întoarcem soarta calificării în favoarea noastră și cred că puteam să o facem dacă am fi marcat din acel 11 metri. Am fi avut mai apoi timp și pentru golul doi. Păcat că l-am ratat. Aș fi vrut finala pentru suporteri, pentru noi toți. Calificarea nu s-a pierdut acum, ci la meciul tur. La Voluntari am dominat în prima repriză, dar am făcut două greșeli. Apoi, în partea a doua nu am mai jucat nimic”.
”Limite la anumiți jucători”
Principalul grupării din Trivale spune că unii dintre jucători și-au arătat limitele: ”Când nu sunt rezultate, publicul te poate apostrofa, dar noi ne-am depășit condiția în acest sezon. Am lăsat în afara play-off-ului echipe bune. Dar, ce s-a întâmplat în play-off, după meciul cu FCSB a arătat limite la anumiți jucători” a spus Prepeliță după meci.