🆕✍️ 𝐎𝐅𝐈𝐂𝐈𝐀𝐋 |Bine ați venit, Răzvan Covaci, Ramon Gașpar și Vlad Domșa!

Clubul FC Argeș a oficializat transferurile jucătorilor Horațiu Răzvan Covaci, Dobrin Ramon Gașpar și Vlad Mihai Domșa și a ajuns la 14 mutări făcute în această vară. Cei trei fotbaliști care în sezonul trecut au evoluat la Gaz Metan Mediaș au semnat cu echipa noastră contracte valabile pe două, respectiv trei sezoane. Aceștia se pregătesc de startul noului sezon în cantonamentul de la Curtea de Argeș.
➡Răzvan Covaci(18 ani – mijlocaș central) a îmbrăcat echipamentul medieșenilor în 12 partide. Puștiul a fost folosit de antrenorul Andrei Prepeliță în meciurile de verificare cu SV Lafnitz, KSV Kapfenber și CSA Steaua, evoluțiile sale fiind apreciate de staff-ul tehnic. Cota de piață a lui Covaci este 25.000 de euro, potrivit transfermarkt.com.
➡Ramon Gașpar(19 ani – mijlocaș ofensiv) a bifat în tricoul ardelenilor 16 partide și a marcat 1 gol. Înainte de a semna cu Gaz Metan Mediaș, Ramon a evoluat la grupele de juniori şi echipa de tineret a clubului Cork City care activează în prima ligă din Irlanda. Este cotat de site-urile de specialitate la 100.000 de euro.
➡Vlad Mihai Domșa(18 ani – mijlocaș ofensiv) a evoluat în 12 meciuri pentru Gaz Metan Mediaș. La doar 15 ani, Vlad a debutat în Liga a III-a cu Unirea Alba Iulia, iar apoi a evoluat un sezon la Viitorul Cluj. Domșa este evaluat de transfermarkt.com la 25.000 euro.
FC Argeș i-a mai transferat în această vară pe Cătălin Straton (32 ani, portar), Marius Constantin (37 ani, fundaș central), Dorian Bertrand (29 ani, mijlocaș stânga), Julio Donisa (28 ani, atacant), Andreias Calcan (28 ani, mijlocaș stânga), Antonio Jakolis (30 ani, extremă), Fabio Vianna (23 ani, fundaș stânga), Mike Cestor(30 ani, fundaș central), Enzo Celestine (24 ani, atacant), Tony Njike (24 ani, mijlocaș central defensiv) și Bryan Alceus((26 ani , mijlocaș central).
Clubul FC Argeș le transmite ”Bun venit!” și le dorește evoluții cât mai bune în tricoul alb-violet!.