Bine ai venit, Bryan Alceus!

FC Argeș a ajuns la al unsprezecelea transfer perfectat în această perioadă precompetițională. Clubul nostru a ajuns la o înțelegere pe un sezon competițional, cu drept de prelungire pe încă unul, cu fotbalistul Bryan Alceus (26 ani).
Mijlocașul central din Haiti a evoluat în ediția precedentă de campionat la Gaz Metan Mediaș, echipă care a retrogradat din cauza problemelor financiare. Bryan a îmbrăcat tricoul ardelenilor în 15 meciuri, iar la sfârșitul lunii ianuarie a acestui an a semnat cu FK Zira, formație din prima ligă din Azerbaidjan. Bordeaux II, Cozes, Stade Bordelais, Entente SSG, C’ Chartres, Paris FC și Bastia-Borgo sunt echipele din Franța la care Bryan a mai evoluat în carieră. Pentru reprezentativa statului Haiti, Alceus a evoluat în 26 de partide. 350.000 euro este cota de piață a noului mijlocaș al echipei noastre.
FC Argeș i-a mai transferat în această vară pe Cătălin Straton (32 ani, portar), Marius Constantin (37 ani, fundaș central), Dorian Bertrand (29 ani, mijlocaș stânga), Julio Donisa (28 ani, atacant), Andreias Calcan (28 ani, mijlocaș stânga), Antonio Jakolis (30 ani, extremă), Fabio Vianna (23 ani, fundaș stânga), Mike Cestor(30 ani, fundaș central), Enzo Celestine (24 ani, atacant) și Tony Njike (24 ani, mijlocaș central defensiv).
Clubul FC Argeș îi transmite ”Bun venit!” și îi dorește evoluții cât mai bune în tricoul alb-violet!.