🆕28 de jucători în cantonamentul de la Curtea de Argeș

FC Argeș a început astăzi cel de-al doilea stagiu de pregătire centralizată din această perioadă precompetițională. Antrenorul Andrei Prepeliță a deplasat în cantonamentul de la Curtea de Argeș un lot de 28 de jucători.

Printre aceștia se regăsește și ultima achiziție a echipei noastre, mijlocașul haitian Bryan Alceus, dar și trei tineri fotbaliști de perspectivă care în sezonul precedent au evoluat la Gaz Metan Mediaș. Este vorba de Răzvan Covaci(18 ani – mijlocaș central), Ramon Gașpar(19 ani – mijlocaș ofensiv) și Vlad Mihai Domșa(18 ani – mijlocaș ofensiv). Cu alb-violeții a făcut deplasarea și Yanis Pîrvu, un mijlocaș de doar 15 ani, promovat de la Centrul de Copii și Juniori Leonte Ianovschi. În stagiul de pregătire din orașul Basarabilor, FC Argeș are programate și două meciuri de verificare, cu CSA Steaua și Concordia Chiajna. Băieții noștri vor încheia cantonamentul și perioada precompetițională la sfârșitul săptămânii viitoare cu un joc de pregătire contra CS Mioveni, partidă programată vineri, 8 iulie, de la ora 21.00, pe stadionul Nicolae Dobrin.
⚪🟣Lotul deplasat în cantonamentul de la Curtea de Argeș:
Portari: Cătălin Straton, Alexandru Greab, George Micle, Vlad Frumuzache
Jucători de câmp: Andrei Tofan, Antonio Jakolis, Grigore Turda, Alin Dobrosavlevici, Marius Constantin, Mike Cestor, Iasmin Latovlevici, Fabio Vianna, David Meza Colli, Ionuț Șerban, Martin Raynov, Tony Njike, Alexandru Ișfan, Bryan Alceus, Răzvan Covaci, Ramon Gașpar, Vlad Mihai Domșa, Dorian Bertrand, George Ganea, Andreias Calcan, Julio Donisa, Enzo Celestine, Alexandru Florescu, Yanis Pîrvu.
🦅Programul echipei noastre în acest stagiu de pregătire:
➡Sâmbătă, 2 iulie, ora 18.00 – amical FC Argeș – CSA Steaua (baza sportivă Valea Iașiului)
➡Marți, 5 iulie, ora 17.00 – amical FC Argeș – Concordia Chiajna (baza sportivă Valea Iașiului)
➡Vineri, 8 iulie:
– revenirea la Pitești
– Ora 20.30 – prezentarea echipei și a noului echipament(stadionul Nicolae Dobrin)
– Ora 21.00 – meci amical FC Argeș – CS Mioveni(stadionul Nicolae Dobrin)