🎙🗣️Andrei Prepeliță: ”Așa nu se poate”

Antrenorul Andrei Prepeliță și-a pus la zid jucătorii după eșecul cu FC U Craiova, scor 0-2. Tehnicianul echipei noastre s-a arătat deranjat de lipsa de atitudine elevilor săi. Prepeliță a ameninţat că va exclude din lot chiar şi şapte-opt jucători pentru a repune echipa pe picioare.
”Ca de obicei, începem de la 1-0, minutul 2-3, cu U Cluj la fel, le dăm mingea să dea 1-0 ca să putem să jucăm după aia. Prima repriză e clar că am controlat-o, ne-am creat ocazii, dar fără atitudine. Nu văd atitudine, nu am văzut după meci, să văd ceva spart în vestiar…
Aşa nu se poate, am tras un semnal de alarmă, se pare că nu au înţeles, câţi jucători o să înţeleagă lucrul acesta, avem un lot de 22, ok, mergem cu 13-14 la următorul meci, mai luăm de la copii şi juniori, dar măcar ştim că cine intră în teren dă 100%.
Ce să îi spun lui Lato la experienţa pe care o are? Dai o pasă către nimeni, bagi mingea în interior, sunt lucruri pe care nu pot să la antrenez. Vor fi clar repercusiuni, pentru că nu putem să mergem aşa. 12-13-14 care sunt, care dau totul, mergem cu ei. Restul să stea, să se uite, să vadă unde au venit, până nu dau ce dorim, o să se uite”, a declarat Andrei Prepeliţă la flash-interviul de după meci.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds