­čÄÖ­čŚú´ŞĆAndrei Prepeli╚Ť─â: ÔÇŁA╚Öa nu se poateÔÇŁ

Antrenorul Andrei Prepeli╚Ť─â ╚Öi-a pus la zid juc─âtorii dup─â e╚Öecul cu FC U Craiova, scor 0-2. Tehnicianul echipei noastre s-a ar─âtat deranjat de lipsa de atitudine elevilor s─âi. Prepeli╚Ť─â a amenin┼úat c─â va exclude din lot chiar ┼či ┼čapte-opt juc─âtori pentru a repune echipa pe picioare.
ÔÇŁCa de obicei, ├«ncepem de la 1-0, minutul 2-3, cu U Cluj la fel, le d─âm mingea s─â dea 1-0 ca s─â putem s─â juc─âm dup─â aia. Prima repriz─â e clar c─â am controlat-o, ne-am creat ocazii, dar f─âr─â atitudine. Nu v─âd atitudine, nu am v─âzut dup─â meci, s─â v─âd ceva spart ├«n vestiar…
A┼ča nu se poate, am tras un semnal de alarm─â, se pare c─â nu au ├«n┼úeles, c├ó┼úi juc─âtori o s─â ├«n┼úeleag─â lucrul acesta, avem un lot de 22, ok, mergem cu 13-14 la urm─âtorul meci, mai lu─âm de la copii ┼či juniori, dar m─âcar ┼čtim c─â cine intr─â ├«n teren d─â 100%.
Ce s─â ├«i spun lui Lato la experien┼úa pe care o are? Dai o pas─â c─âtre nimeni, bagi mingea ├«n interior, sunt lucruri pe care nu pot s─â la antrenez. Vor fi clar repercusiuni, pentru c─â nu putem s─â mergem a┼ča. 12-13-14 care sunt, care dau totul, mergem cu ei. Restul s─â stea, s─â se uite, s─â vad─â unde au venit, p├ón─â nu dau ce dorim, o s─â se uiteÔÇŁ, a declarat Andrei Prepeli┼ú─â la flash-interviul de dup─â meci.