11 jucători au semnat noi contracte cu FC Argeș

FC Argeş a stabilit în mare măsură nucleul de bază în jurul căruia se va forma lotul pentru următoarea ediţie de campionat. Conducerea clubului din Trivale a parafat noi înţelegeri cu 11 jucători, majoritatea dintre aceştia componenţi de bază şi în sezonul recent încheiat, dar şi cu doi noi fotbalişti.

Anunţul a fost făcut joi de primarul Cristian Gentea în cadrul unei conferinţe de presă a Primăriei Piteşti: „Am semnat cu Alexandru Greab, Andrei Tofan, Grigore Turda, Deian Boldor, Nicolae Muşat, David Meza Colli, Ionuţ Şerban, Alexandru Işfan, Antun Palic, dar şi cu două nume noi foarte cunoscute. Nu pot să vi le spun până nu se termină campionatul. Sunt de la echipe din play-off şi nu pot să le fac rău oamenilor. În privinţa lui Malele, vă pot spune că aseară i-am dat ultima propunere a noastră. Dacă o acceptă bine, dacă nu, cu părere de rău, nici noi nu putem mai mult. Noi sperăm să rămână. Oricum negociem cu alţi doi atacanţi cu nume”.

Se înfiinţează echipa secundă

Edilul a mai anunţat că va fi înfiinţată şi echipa secundă care va fi înscrisă în Liga a III-a: „Un investitor din Piteşti căruia nu pot să îi spun numele ne-a adus trei tineri de 18-19 ani care sunt titulari la echipe de liga a doua. Ni i-a adus fără nici un ban şi sunt ai noştri definitiv, plus zece copii de 14-15 ani, majoritatea componenţi ai lotului naţional Under 15. Toţi vor juca la Liga a III-a alături de componenţi ai lotului mare pe care Prepeliţă şi Ianovschi nu îi vor folosi” a mai spus Cristian Gentea.