FC Argeş U19 – SCM Râmnicu Vâlcea U19, în prima etapă eliminatorie!

FC Argeş Under 19, singura reprezentantă a clubului nostru în fazele superioare ale competiţiilor de juniori organizate de FRF şi-a aflat adversarul din prima etapă eliminatorie a Campionatului Naţional Under 19 care se va desfăşura în acest week-end.

În prima fază eliminatorie s-au calificat doar echipele care au terminat pe locul 1 în cele 16 serii, câştigătoarele celor opt partide urmând să obţină biletele la etapa a doua eliminatorie. Echipa pregătită de Robert Enache va întâlni vineri, de la ora 12.00, la Piteşti, pe SCM Râmnicu Vâlcea, câştigătoarea seriei a 12-a. Vâlcenii au terminat grupa pe primul loc, cu 9 puncte, acumulate în 4 meciuri, având un bilanţ de trei victorii şi un eşec. Din grupa vâlcenilor au mai făcut parte FC Interstar Sibiu, ACS Olympic FC Râmnicu Vâlcea, CSS Șoimii Sibiu şi CS Alma Sibiu.
Victorii pe linie
FC Argeş a fost repartizată în seria a opta din care au mai făcut parte CS Mioveni, AFC Chindia Târgovişte, LPS Viitorul Piteşti, ACS Viitorul Alexandru Duminică şi CN Dinicu Golescu. Alb-violeţii au câştigat seria cu 15 puncte, obţinând cinci victorii din tot atâtea partide disputate. Piteştenii au terminat grupa şi cu un golaveraj de invidiat, 27-3. Oficialii clubului nostru aşteaptă o evoluţie bună din partea puştilor lui Robert Enache şi o calificare în faza finală a acestei întreceri.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds